היי

אנדלוסי

New member
היי

אז ככה: אני עזבתי את ישראל (זמני - אני כבר מת לחזור) בסוף שנה שעברה. ואני בן 15. אני גר באירופה - בדרום ספרד ב- COSTA DEL SOL ואני מאוד מתגעגע לישראל - ולכל דבר שהוא ישראלי... - נרשמתי לפה כדי לדבר עם בני נוער וסתם אנשים מהארץ או מחו"ל על כל דבר שאפשר - ועוד משהו אני לא מבין בספורט אז אל תבנו על כדורגל
אני לומד פה בביצפר בריטי - אז אפשר לדבר איתי גם אנגלית וגם עברית
מקווה לשמוע ממכם אנדלוסי

אנדלוסי

New member
עוד משהו

האא שכחתי, אם אתם מעוניינים ממש מעוניינים לדבר אז המספר ICQ שלי הוא: 164668560 ואם אתם בMSN אז האי-מייל שלי הוא [email protected]

Gaily Trinity

New member
hi

nice to have you here my icq # is 150093707 and cool one from spain... i don't think we have people from spain

ברוך הבא

אני מקווה שתהנה איפה שזה לא יהיה... ומה זאת אומרת אתה בבית ספר בריטי? זה לא הסתדדר לי כל כך... בכל מקרה אני ליה מישראל (לשעבר מבריטניה) ואם בא לך לדבר אז 169387090 ביי.

אנדלוסי

New member
הסבר

אז ככה: אני בבית ספר בריטי בינלאומי - רוב התושבים פה באזור הם בריטים גם ככה.... מאיפה את (ואתם) מישראל?

אנדלוסי

New member
קצת על הבריטים

דווקא הבריטים מניאקים - כי הם מסתכלים על כולם מלמעלה וחושבים שהם יותר מוצלחים (את האימפריה שלהם הם איבדו מזמן - וילד אחד שאל אם אוסטרליה עדיין שייכת להם) - הם אפילו מעצבנים את הספרדים בהקשר הזה... - והם בספרד! אל תבינו לא נכון הם לא רעים הם פשוט סנובים מניאקים (לא כולם) הכי נחמדים (שאני מסתדר איתם - ורוב הלא אנגלים) הם ההולנדים הגרמנים המרכז אירופים והצפונים (סקנדינבים)

הבריטים???

הם דווקא מאוד נחמדים לפי מה ששמתי לב!!! כשהייתי שם כולם היו מאוד אדיבים ושקטים ומנומסים כאלה. והילד הזה ששאל על אוסטרליה פחחחח הייתי אומרת חור בהשכלה. אבל אולי, לא יודעת לא חייתי איתם. אני שונאת את ההומור שלהם. יש להם בדיחות כל כך לא מצחיקות והם כל כך נקרעים מזה!!! אה אבל יש לנו פה בריטית לא? ליה. אולי תואילי בטובך לספר לנו עם הבריטיש?

עוד קצת על הבריטים

אני גרתי בבריטניה כל החיים שלי, וממש לא שמתי לב לאיזשהיא התנשאות. סנובים? אולי חלקם. יש בכל מקום סנובים. הם מאוד שונים מהישראלים (מאוד מאוד מאוד) יקח לך זמן להתרגל אליהם (כמו שלי לקח זמן להתרגל לישראלים) אבל נראה לי שבסוף תתרגל. אבל דווקא את ההומור האנגלי אני אוהבת. זה מאוד מצחיק לדעתי. אבל שמתי לב שכולם שונאים אותו אז אולי משהו דפוק אצלי לא יודעת. וכן הם באמת אדיבים ושקטים ומנומסים. לפעמים יותר מדי. והילד ששאל על אוסטרליה יכול ליהיות שהוא צחק או משהו? כי זה לא נשמע לי הגיוני. אני לא חושבת שאוסטרליה הייתה שייכת לנו אי פעם (מה לנו? מה לנו? אני ישראלית עכשיו אני עדיין צריכה להזכיר לעצמי את זה) וגם אם כן משהו שלא נראה לי , אז זה ברור מאליו שהיא כבר לא! בכל מקרה, תנסה להכיר אותם. באמת שיש בהם צדדים טובים.

אנדלוסי

New member
בריטים

אני מנסה להכיר אותם - אבל גם הבעיה היא גם אצלי כי אני לא ממש יוזם איתם קשרים - אגב אני מת על הומור אנגלי

kit k@t

New member
רק לידע כללי.

אוסטרליה הייתה מושבה בריטית (כמו הודו) ושלחו אליה אסירים מבריטניה. כיום, אוסטרליה עדיין "שייכת" לבריטניה למרות שהם בעצם עצמאיים. קאט

למעלה