היי..

t u s h

New member
היי..

חדשה כאן, ואשמח אם תכנסו לדף שלי בבמה ותביעו את דעתכם הכנה.. www.stage.co.il/a/11704 שלכם, טל.

שקר החן

New member
היי טל! ברוכה הבאה!

שמעתי את הקטעים בבמה חדשה, לדעתי יש לך קול מקסים, חלק מהשירים אהבתי יותר וחלק אהבתי פחות אך אני משער שזה לאור העובדה שהסאונד לא נכון בכל ההקלטות מה שמקשה על ההחלטה לגבי היצירה כולה... מה שכן אהבתי את סגנון הכתיבה שלך (אם אכן את כתבת את השירים). ושוב... ברוכה הבאב ואני מקווה שזה יהיה לך בית חם! שלך, שקר-החן.

t u s h

New member
ובכן

אני כאן כתבתי שם את כל הקטעים (ותודה על האמונה...) פרט מילים של שיר אחד, ואני גם מציינת את זה שם. באשר לסאונד הוא בהחלט לא טוב ולו כי הוקלט מהופעה חיה שהתרחשה באולם קטן מאוד ולכן לא היה צורך באולם הרלוונטי למשל להגביר תופים, דבר שהורס כשאתה מקליט מהמיקסר. ויש עוד כל מיני דוגמאות. לא חשוב, שמחה שאהבת את הכתיבה (שהיא שלי..) :) וזהו, טל.

שקר החן

New member
אממ...../images/Emo9.gif

כנראה שלא שמתי לב שכתבת שאת המילים לשירים את כתבת לכן הערתי את ההערה ההיא בסוגריים, זה לא שאני לא מאמין לך חלילה! בכל אופן, יש לך איזשהו הרכב קבוע שמנגן איתך? חשבת להקליט את השירים בצורה מסודרת? ואיפה אפשר לשמוע ולראות אותך עוד? (איף...כמה שאלות!!!)

Glass Prison

New member
שמעתי את השירים שלך!!

כל הכבוד... הם ממש יפים... אשמח גם אם תבקרי באתר שלנו בבמה...

שלומווווווות טאל../images/Emo70.gif

צ'ירים יאפים
אמממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ גלאעד (אם לא התבלבלתי באנשים) בניסיון שקט לפרסם את אנולהJ
*

mey2

New member
וואו!!!!

טל יש לך קול מדהים את כתבת את השירים? את הלחנת אותם? מי מנגן אותם? עם איזו תוכנה הקלטת???? מצטערת על השאלות אבל ממש ממש התלהבתי- כל הכבוד!!!!! - מיטל -

t u s h

New member
אוקיי, מליון שאלות

מקווה שאוכל לענות על כולם כן, אני כתבתי את השירים מילים ולחן פרט למילים של שיר אחד מי מנגן, בפסנתר אני, וכשיש להקה אז שמות האנשים כצתובים בדף בבמה, זו הייתה הופעה חד פעמים, ההרכב לא קיים עכשיו, הוא נוצר בשביל אותה הופעה חד פעמית. והשירים שרק עם פסנתר הקלטתי אצל ידיד שלי ואין לי מושג באיזה תוכנה הוא השתמש אבל לא השקענו יותר מידי, אלו רק סקיצות של השירים. מוחמאת נורא מכל מה שרשמתם שמחה שאהבתם וכשתהיה הופעה אני אומר לכם ואשמח אם תבואו יש שיר שאהבתם במיוחד?

seafox

New member
היי טל.

שמעתי גם את השירים,הקול שלך מעולה,והוא גם נקי.רק משהו אחד הפריע לי באוזן. אני לא יודע אם זאת ההקלטה או הטכניקה של השירה.אבל האם את מאמפפת בשירה (שרה מהאף-כלומר,שימוש בהוצאת כמות נכבדה של אוויר מהאף תוך כדי שירה)?

t u s h

New member
מממ

מעולם לא למדתי פיתוח קול ואין לי מושג איך אני שרה מבחינה טכנית אני שרה איך שאני מרגישה אמרת על הקול שלי דברים, אבל מה דעתך על השירים עצמם? על המילים? על הלחן?

seafox

New member
מצטער...הקשבתי יותר לקול...

יש משפט שאני מאוד מתחבר אליו מתוך שיר של מתי כספי:מי מקשיב למילים? אבל זה בטח בציניות. בכל מקרה,בזמני הפנוי אני אחזור לזה ואקשיב ואתרשם יותר.

עם החיבור האיטי שלי קשה מאוד לומר

אבל מהמעט שהצלחתי להתרשם הקול והכל נשמע מקסים. עלי והצליחי

למעלה