היי

Sprite

New member
היי

אני עכשיו אצל דודים שלי נשארתי לישון פה כי לא היה לי איך לחזור הביתה אחרי ההצגה שראיתי לפני פחות משעה... הקרום של חנוך לוין הצגה מדהימה לפי דעתי קשה להסביר על מה היא כי זה מסובך... הצגה ממש מרגשת כזו כבר לא ראיתי הרבה זמן... חיפשתי בהצגה דבריםםם שידברו אלי והיו די הרבה משפטים שאנשים צחקו מהם אני אמרתי כמה נכון זה יכול להיות... בהצה עברו בי הרבה רגשות יותר מדי רגשות שאני לא יכולה להתחיל בכלל להסביר אותם... רגשות שמציפים אותי כל יום מחדש שמבאסים אותי כל יום מחדש ואני אפילו לא יודעת איך להגדיר את אותן רגשות... מחר תהיה לי שיחה עם לירון שזה ידיד שלי הוא אמר שיש לו מלא דברים להגיד לי אני כבר מתה לדבר איתו... טוב אני מקווה שיהיה לכם לילה טוב עם חלומות נהדרים!!

חנוך המלך !!!

ראיתי את ההצגה לפני שבוע והאמת שקצת התאכזבתי. אני מכירה את המחזה ולהצגה יכל להיות פוטנציאל הרבה יותר טוב אבל בעיקרון, זאת הצגה טובה. בכלל, חנוך לוין היה המלך. בעוד שבוע וחצי אני נבחנת על תפקיד פוגרה במחזה ``חפץ`` שזה גם שלו. זה חלק מהבגרות חמש יחידות שלי בתאטרון - זה מחזה גדול ! בכל המחזות שלו יש אמירות גאוניות, צריך רק לשים לב אל מעבר הבדיחות השטחיות. הרגשות האלה שמציפים אותך - זה בעקבות ההצגה או שזה משהו שעלה בגלל ההצגה ? מה את מרגישה בכלל ? אם בא לך לספר אז אולי אני אוכל לחוות את דעתי - אם את רוצה כמובן. תהני עם לירון ! ליילה טוב.

rastotman

New member
מלך

מה העניין עם ההכתרות האלה פתאום? המון זמן לא שמעתי אנשים קוראים לכל כך הרבה חיים ודוממים מלכים בתווך זמן קצר כזה, אפילו הפלפלים התחילו לגוון בנסיכים ומלכות. --בכל מיקרה, להגיד על מישהו כמו חנוך לוין, או יהונתן גפן, או אפילו קורט קובין שהוא מלך זה משהו שמאוד מלבלב אותי- שמא מדבר איתנו ערס שמקומו אינו בפורום או שמא זהו מושג חדש שאני לא מוכרת בו?

אני ערס ?

זה פעם ראשונה שמכנים אותי בתואר הזה... אני לא יכולה להיות ערס זה בטוח ופרחות שונאות אותי אז אני בטח לא אחת משלהן. איך מישהי שהיא בת של שני מורים יכולה להיות פרחה ? שלא נדבר על ערס... סביר להניח שבגלל שאני גרה בחור נידח אז עוד משתמשים במושגים כמו מלך.. בכל מקרה, הכוונה שלי הייתה להגדיר את חנוך לוין ז``ל כמשהו באמת גדול. ואני מסרבת להיקרא שוב ``ערס שמקומו אינו בפורום`` כהגדרתך...

rastotman

New member
אEפס.. [פ``ה דגושה]

אוו, אני טעיתי, אני לא אקרא לך ככה יותר, אני מבטיחה. היה בוקר ולא היה לי זמן לכתוב מסודר יותר, רציתי גם להכניס את העובדה שזאת לא התקפה אישית כי את כבר מזמן חלק מהפורום, זה רק חלק מתופעה שמתוגברת כל פעם שמישהו עונה ברצינות להודעה של אדם חדש שמדיף ריח פרחי. ועוד רציתי להוסיף בהודעה המקורית, וכמו שאמרתי בוקר והכל, זה שכבר אמרו את זה רבים וטובים ממני. ומה שלא הוספתי להודעה הזאת, ואני לא אשלח בלי לכתוב הפעם זה שערס זאת מילה כללית עוד מהזמן שזכרתי להבהיר שזה לא מיועד כל כך אלייך, אני אומנם אטומה, אבל קודאק (בת) 17, זה רמז די עבה, ובכלל, כנהוג את גם כותבת בלשון נקבה אז זה רק קצר. ובקשר למורות [ומורים], פרחות גדלות להיות מורות, הן מגדלות בנות פרחות- זה קורה. אני בטוחה שההורים שלך הם מורים טובים כאלה כמו אמא שלי וכמו המורה להיסטוריה [שלי, גם כן] או אם יש לך מזל אז כמו טלי [למרות שהיא לא שייכת בעצם לסוג הזה של המורות], אבל את חייבת לקחת בחשבון גם את הבת הפרחה של מיכל.

למעלה