היי :]
W Weird Eyal New member 5/2/03 #3 שנים!!!!!!!!!!! כמעט שכחתי כבר מי מאחוריי הכינוי....... למזלי המחקרים משקרים החומר הפסיכו אקטיבי-THC שבמריחואנה לא פוגע בזיכרון מה קורה שחף?
שנים!!!!!!!!!!! כמעט שכחתי כבר מי מאחוריי הכינוי....... למזלי המחקרים משקרים החומר הפסיכו אקטיבי-THC שבמריחואנה לא פוגע בזיכרון מה קורה שחף?
Z zaradoz New member 6/2/03 #4 חיים וזה... בעיקר עבודה, נגמר המבחן, עברו הבחירות, עלה ירוק כמעט נכנסו , נרשמתי למכון כושר וחוץ מזה הכל כרגיל...
חיים וזה... בעיקר עבודה, נגמר המבחן, עברו הבחירות, עלה ירוק כמעט נכנסו , נרשמתי למכון כושר וחוץ מזה הכל כרגיל...
Z zaradoz New member 6/2/03 #6 הם לא פורקו אחרי הכשלון? אני למען האמת מנסה לארגן איזה משהו חדש, לא ממש תנועה פוליטית אבל בכיוון, אם זה יהפוך למשהו רציני אני אודיע לכם.
הם לא פורקו אחרי הכשלון? אני למען האמת מנסה לארגן איזה משהו חדש, לא ממש תנועה פוליטית אבל בכיוון, אם זה יהפוך למשהו רציני אני אודיע לכם.
W Weird Eyal New member 6/2/03 #7 לא התפרקו! עלה ירוק חיים נושמים בועטים ונותנים בראש יש עלינו מלא כתבות בוואללה ופתאום כל ה"סלברטיס" מדברים בעד עלה ירוק
לא התפרקו! עלה ירוק חיים נושמים בועטים ונותנים בראש יש עלינו מלא כתבות בוואללה ופתאום כל ה"סלברטיס" מדברים בעד עלה ירוק