היי

A-naT

New member
היי

רק באתי להשאיר הודעה שלא תדאגו. אני עדיין חיה, ואני מקווה שאני אחזור בקרוב בינתיים אני חלשה מאוד, נופלת מהר לחור שחור קמה מהמיטה רק לשירותים- ותשושה שעה אחרי זה.. אבל זה זמני, אני אחזור בקרוב. תגלי, אני כל כך גאה בך ושמחה בישבילך, סוף סוף מסתדר לך!! מקווה בישבילו שהוא טוב אליך, אחרת אני והאחיות שלי פה נבוא לכסח אותו.. :0) ביי, סי יו סון עינת

feelin^lost

New member
עינתוש חמודה!!

עצוב לי לשמוע שקשה לך ...אני מקווה שבקרוב תרגישי יותר טוב... אוהבת שי

עינתי!!!!!!!!!!!!!!

הללויה!!!! את פה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ועכשיו את הולכת באסה :-( תחזרי מהר!!! מוווווווווווווווואאאאאההההההה אוהבת אחותך המטומטמת.. שקוטווט אם שגיעוט חטיוו ;-) חחחחחחחחחחחחח...... יום ראשון בבי``ס...אני :p

עינתי...

את לא דואגת לעצמך.. בבקשה נא לא להזניח את עצמך.. אני ממש דואגת..

עינתי היקרה

באת להשאיר הודעה שלא נידאג. והדאגת אותי נורא. יכול להיות שזה באמת זמני סביר להניח שזה אכן כך. השאלה הגדולה היא כמה עוד תידרדרי עד שהמצב הזמני הזה יעבור. ילדונת שלי, עשי מאמץ לעצור את זה. נסי לקום מהחור השחור להרים את הראש קצת יותר גבוה מגובה השירותים ולראות שיש קצת אור מסביב. ויכול להיות עוד יותר אם רק תחליטי שכך יהיה. התשישות הזו לא באה סתם. הגוף שלך מאותת לך נואשות שמספיק לו. ואת לא מקשיבה. אז אם לו את לא מוכנה להקשיב, נסי להקשיב לי, לנו פה, למי שאת יקרה לו. למי שאוהב את עינת הילדה הקטנה שבפנים. אל תתעללי בה. זה לא מגיע לה. זה מזכיר לי באיזשהו מקום את השיר שכתבה פה מורני. על נשים מוכות. וילדים. את מכה ומתעללת בגוף שלך. וזה לא מגיע לו! זה לא מגיע לאף אחד. ואת יודעת, במצב הזה לא יהיה לך כוח להרים אף אלת ביסבול ולו תוכלי לכסח אף אחד. גם לא את עדנה, איתה את אוהבת ללכת מכות. וחבל. לא כי אני דואגת שלא תלכו לכן מכות או שתיפגשו לכן בסופר, כמו שאת תמיד מאיימת. אלא כי לא ישאר לך כוח אפילו להחזיק עצמך ולהיות עינתי שאנחנו אוהבים ומתגעגעים. אוהבת אותך ודואגת מקווה שתקראי ותקחי את הדברים לתשומת ליבך. שלך תמיד אחותך הגדולה.

תרנגולת

New member
עינתי מתוקה..

מקווה שהכל יסתדר לך. אני כאן תמיד כשתרצי.. אל תשכחי לעדכן. מקווה שתרגישי יותר טוב.

למעלה