היי

StyleGirl

New member
היי

מה המצב? אממ חשבתי מאחר ואתם גרים בחו"ל (ככה הבנתי), אז אתם צריכים לדעת טוב אנגלית, ואני צריכה עזרה באנגלית. אם מישהו מכם יוכל "להציל" אותי מהמורה האהובה עלי אני אודה לו מאוד...

StyleGirl

New member
אופס../images/Emo12.gif

סליחה, לה הסברתי את עצמי טוב.. להציל אותי מהמורה לאנגלית! כי אני צריכה לכתןב איזשהי פסקה עם כמה מילים שהיא נתנה לנו וחשבתי אולי אתם תוכלו לעזור לי מאחר וכבר כמעט נשבר לי השכל, לא הולך לי.. מקווה שעכשיו זה קצת יותר מובן:)

nalu

New member
תכתבי את המילים ואולי...

יתמזל מזלך ומישהו יעזור לך בנושא...

StyleGirl

New member
אוקי, אני מקווה...

זו אמורה להיות פסקה (נושא אתם בוחרים) והיא אמורה להכיל 15 מילים מהמילים שאני כרגע ירשום כאן, אני באמת אודה למי שיהיה מוכן להירתם למשימה זו:) , שניה אני יפרש אותם גם: תירוץ – excuse מספר – narrator לשער, להניח – assume הכנסה – income מקדמה – down payment הצעה / להציע – offerלהמליץ – 96.recommend להרשים – impress לרתק – fascinate מציאות – reality שווה – worth ערך –worth כמות –amount מתאים,נאות -proper הגון –decentתמים innocenחף-מפשע n)במודע – consciously שיטה – method לייצג – represent בסופו של דבר – eventually פנייה, ערעור, בקשה – appeal ברגע זה – instanly לברוח / בריחה – escape פציעה, פגיעה – injury חשבון – account ברור – vivildy

StyleGirl

New member
someone??

please this is very important, and i can´t fokos because fo my littel brothers they drive me crazy...

רגע, אני רוצה להבין משהו...

את מבקשת מאיתנו להכין את שיעורי הבית שלך??? לא שיש לי בעיה עם זה, אבל דעי לך שבכך את מגדילה את סיכוייך באופן ניכר להיבחר לכנסת...

joojoo

New member
i dont mind

i just posted a suggestion for her below. heck, i admire the resourcefulness in asking us - that in itself deserves a bit of cooperation

ליילה

New member
סליחה, אבל אני חושבת שלי

יש בעיה עם זה... לפורום הזה יש מטרות, ויש נושאים שנידונים, ועזרה שהוא אמור לתת, איך שהוא שעורי בית הם לא חלק מהאג´נדה שלנו. אני מודה שאני מסתובבת גם בפורומים אחרים בתפוז, חלקם בנושאים יותר ספציפיים, וגיליתי לתדהמתי, שהעניין הזה של ילדים שמחפשים שיעשו להם את שעורי הבית בספרות, הסטוריה מתמטיקה וכו´, הפך למכה בפורומים האחרים. לא היינו רוצים להפוך לפורום שעורי בית באנגלית, ולהיות מוצפים (כמו פורומים אחרים) בתלמידים עצלים.... לא שאני אחראית על החינוך של ילדי ישראל, אבל נראה לי שזה כבר מתקשר קצת לשרשורים על המצב של החינוך בארץ...

joojoo

New member
OK

you´re the forum manager, so of course you have the prerogative! I´ve never seen such a request before, I thought it was kinda cute. Anyway, if you feel strongly about this, feel free to remove my attempt at an answer in this thread​

ליילה

New member
חס וחלילה

זה שאני מנהלת הפורום לא הופך אותי לסותם פיות. אני מכבדת אנשים עם רצון טוב לעזור, ולמען האמת מה שלא כתבתי בהודעה שלי היה שזו כמובן דעתי, ואתם מוזמנים כולכם להביע דיעה בעניין. הפורום הזה לא שלי פרטי, אלא של כולנו....

joojoo

New member
oh no

I didnt mean to imply you were trying to censor me - quite the opposite! But you are the moderator, and you have the right to remove what you consider is offensive or inappropriate material, and you have my full support for doing so in this case. On the other hand, I do think my paragraph is a work of art
It is, err, self-contained in the extreme
))))))))))))))) Your humble servant​

Ho Oh

New member
אני כבר ראיתי בקשה מהסוג הזה

בפורום שלנו. לא יודעת אם זו הייתה אותה אחת.

joojoo

New member
try this

The PROPER(1) use of correct terminology in manufactured paragraphs like this one is FASCINATING(2). I am always IMPRESSED(3) with the CONSCIOUS(4) effort to PRESENT(5) a VIVID(6) ACCOUNT(7) of supposed REALITY(8). The ASSUMPTION(9) that this can be done METHODICALLY(10) is incorrect; it is RECOMMENDED(11) that one APPEALS(12) to one´s peers in order to obtain ideas for a WORTHY(13) statement. It is also important to remember that increasing the AMOUNT(14) of words used provides no EXCUSE(15) for poor grammar.​

ננסנס

New member
אולי זו השעה ואולי בגלל שאני אחרי

ארוחת צהריים כבדה... אבל לא מצליח להבין מה בעצם אתה אומר... כל הכבוד

10027

New member
אתה באמת מאמין שאתה עוזר לה?

איזה בת 15 יכולה לכתוב ברמה הזאת? אפילו לא אנגלוסקסית מלידה אף מורה לא יאמין שהיא כתבה את זה וחוץ מזה אני מסכים שלא צריך לעזור פה עם השיעורי בית זה כמו שלא נותנים נדבות בסאבווי, אם לא רוצים שהקבצנים יטרידו אותך שם

With all due respect joojoo......

I have a very strong feeling that her teacher will know immediately that this was NOT written by her. This is way too good....I hope I am wrong but I don´t think that the level of English in Israel schools are as high as that. I know you are trying to help but it is a bit of an "over kill. It may even get her in a bit of trouble if she is asked to explain or elaborate on it. Just my two cents opinion...".

למעלה