היי!
H Hardcorgismo New member 14/1/03 #5 עזבי אותו... זה ג´ניה המכוער.. הוא סתם אפס...הוא מעתיק קללות ממני ונדב... ובדיחות מהקלטת שלי!! בואי נעלה עליו!
עזבי אותו... זה ג´ניה המכוער.. הוא סתם אפס...הוא מעתיק קללות ממני ונדב... ובדיחות מהקלטת שלי!! בואי נעלה עליו!
B BuLA הפנטרה New member 14/1/03 #6 וואי וואי וואי!!! ניתפוס אותו בהופעות ונכריח אותו לעשן, לישתות וודקה ולהצביע ליכוד!
O OPERATi0N_iVY New member 14/1/03 #9 מי זה?!? מי זה?!?! מי זה?!?! דוד בסדר??? חח עלק מעתיק קללות ובדיחות מהקלטת... פחח
H Hardcorgismo New member 14/1/03 #15 מה??? מה????? גרמת לי.. מה???? עוללת לי אני כזה שפוך! אני כזה שפוך.!
H Hardcorgismo New member 14/1/03 #17 חח אני מת לתת לו מכות רק על השם שלו אבל נגלה..וגם חייבים לגלות מי זה פאגין
T themisfits New member 14/1/03 #18 חדידו אחשלי נשמה כפרה... מ´נשמע מה עם הכלבה שיש´ך בבית הא י´בן כלב?? בואנה אתה וחבר´שך חמימו ,אל תל´כללכו על פאגין ומורפיום הם חברי´ם טובים ש´לי בנ´שמה בש´כונה,בכבוד ש´לי ת´חוטף מכות אם ת´נוגע בהם !! בכבודדדד יה מייניאק!
חדידו אחשלי נשמה כפרה... מ´נשמע מה עם הכלבה שיש´ך בבית הא י´בן כלב?? בואנה אתה וחבר´שך חמימו ,אל תל´כללכו על פאגין ומורפיום הם חברי´ם טובים ש´לי בנ´שמה בש´כונה,בכבוד ש´לי ת´חוטף מכות אם ת´נוגע בהם !! בכבודדדד יה מייניאק!