היי.. אני משבט נווה מגן מיכל חמשושית.
פ פרה גאה New member 11/1/03 #3 ברוכה הבאה! אני ניב משבט איתן הוד השרון חמשושית ואחות של אורי מהשכבה שלך היא המורה שלי לתנ"ך
ח חמשושית בניין 2003 New member 11/1/03 #4 ברוכה הבאה! היי אני נעם משבט מצדה ירושלים גדוד יזהר ו.... נחשי מה אני? חחחח חמשושה גאה
א אני רואה כפול New member 11/1/03 #6 ../images/Emo65.gifברוכה הבאה../images/Emo65.gif אני אריאלה, שישיסטית, שבט ´הדר´ באר-יעקב, הנהגת מרכז, מדריכה ד´... הודעה לכל השישיסטים, השביעיסטים והשמיניסטים- צריך לעשות משהו החמשושים משתלטים על הפורום
../images/Emo65.gifברוכה הבאה../images/Emo65.gif אני אריאלה, שישיסטית, שבט ´הדר´ באר-יעקב, הנהגת מרכז, מדריכה ד´... הודעה לכל השישיסטים, השביעיסטים והשמיניסטים- צריך לעשות משהו החמשושים משתלטים על הפורום
א אני טליה New member 11/1/03 #9 שלללום.. אני טליה, משבט "במדבר" עומר, מדריכה ט´. שביעיסטית.. החבר´ה מנווה מגן, תמסרו ד"ש ליואב ערבה וויקי.!
שלללום.. אני טליה, משבט "במדבר" עומר, מדריכה ט´. שביעיסטית.. החבר´ה מנווה מגן, תמסרו ד"ש ליואב ערבה וויקי.!
פ פורצי אורצי New member 11/1/03 #10 הי ברוכה הבאה1 הי אני אור חמשושית משבט רכ"ס כפר סבא!!! שבט רכ"ס מהשרון הם תמיד מקום ראשון!
K keren14 New member 11/1/03 #11 הייי!! אני קרן משבט לביא פרדסיה. אני גם חמשושית!!!! ועברנו אצלכם בשבט את ההבטחה! עם השכב"ג שלכם! יש אצלנו מדריכי חוץ מנווה מגן והמדריכה שלי מנווה מגן (אלה) והיה לי גם מדריך מנווה מגן (עוגי-גיא) אבל הוא פרש... מכירה אותם???
הייי!! אני קרן משבט לביא פרדסיה. אני גם חמשושית!!!! ועברנו אצלכם בשבט את ההבטחה! עם השכב"ג שלכם! יש אצלנו מדריכי חוץ מנווה מגן והמדריכה שלי מנווה מגן (אלה) והיה לי גם מדריך מנווה מגן (עוגי-גיא) אבל הוא פרש... מכירה אותם???
צ צופיפניקית1 New member 11/1/03 #13 היי! היי, אני נועה, שישיסטית, מדריכה ו´ משבט שיקמה אזור. אני מקווה שהני פה בפורום נועה. נ.ב שמתי לב שחמשושים מתחילים להישתלט לנו על הפורום... אז יאללה, שכב"ג וחניכים, תתחילו לעשות עם זה משהו!!!!
היי! היי, אני נועה, שישיסטית, מדריכה ו´ משבט שיקמה אזור. אני מקווה שהני פה בפורום נועה. נ.ב שמתי לב שחמשושים מתחילים להישתלט לנו על הפורום... אז יאללה, שכב"ג וחניכים, תתחילו לעשות עם זה משהו!!!!
I iLoveKurtCobain New member 11/1/03 #14 עוד חמשושית!!! היי אני נעה וגם אני חמשושית... שבט איתן הוד השרון (כן גם אני לומדת אם אחות של אורי)
T The darkness shadow New member 12/1/03 #17 ......WELCOME TO !!!!!OUR FUKING CLUB סתאאאאאאאאאםםםם ברוך הבא אני גיא משבט העמר י-ם גדוד איתן (היבש במוראל)
......WELCOME TO !!!!!OUR FUKING CLUB סתאאאאאאאאאםםםם ברוך הבא אני גיא משבט העמר י-ם גדוד איתן (היבש במוראל)