היי

• פותח הנושא khrui
  • פורסם בתאריך

khrui

New member
היי

אני תמיד אהבתי לקרוא ספרים ומגיל 15 אני חושבת אני פשוט לא הפסקתי לקרוא רומנים ,למרות שזה כמו שאומרו ´לא לגיל שלי´ ( אני 18 ועדיין ההיתמכרות לא עברה). אני מקווה שיש פה עוד אנשים כמוני , שאוהבים את אמנדה קויק, סנדרה בראון, נורה רוברטס , ג´ין אן קראנץ, ברברה דלינסקי ותמי הוג. השאלה שלי למי שיכולה להשיב היא -לאיזה סופרת /סופר (לא דווקא אלה שהזכרתי) יש את היכולת הכי טובה למשוך את הקורא/ת לעלילה? אני אוהבת את כולם אבל אני חושבת שדווקא סנדרה בראון היא הכי הכי!! ממני לירון

לירון-

היי, גם אני אוהבת ספרים כאלה הכי אילו ספרים יש לסנדרה בראון? {לא נראה לי שאני מכירה אותה}? הספר שהכי אהבתי היה "מכתב בבקבוק" של ניקולאס.ס. מומלץ בחום. נראה לי שהוא הסופר עם היכולת הכי טובה או איריס גוהנסון. מחכה לתשובות שלכם. שלכת.

khrui

New member
מי לא מכיר את סנדרה בראון?

אני לא יכולה עכשיו לפרט לך את כל הספרים שלה (מדובר בהרבה) אבל אם את ממש רוצה לקור6א משהו שלה , אני מציעה לך ללכת לספריה המקומית או ללכת לכל חנות (אני עכשיו קניתי ספר שלה ב-32 ש"ח בחנות יד שניה) ופשוט לבקש ספרים שלה. אני חותמת לך שאת מקבלת כמה וכמה ספרים שלה לירון

khrui

New member
אם את מתעקשת..

אני יוכלה להמליץ לך על ספר שאני חושבת הוא ספר פשוט נהדר זה ספר ישן אבל אני אוהבת אותו. קוראים לו "תוגת האהבה" והוא פשוט פנטזיה אחת גדולה לירון

מיה אחת

New member
תוגת האהבה, כלומר Texas Chase?

(אני חושבת שכך כותבים את זה) מהטרילוגיה הטקסנית? אני לא כ"כ אהבתי אותו (בהנחה שאכן מדובר בסיפורו של צ´ייס טיילר, שאיבד את אישתו ומשתקם הודות למרסי ג´ונס וגו´). אם המדובר הוא בבראון, אני ממליצה לך על "עושר חבוי" (נדמה לי), או Texas Sage באנגלית, סיפורה של סייג´ טיילור, אחותם הצעירה של צ´ייס ולאקי. ואם למישהי יש מושג איך קוראים בעברית לספר הראשון בסדרה, Texas Lucky כנראה, שמספר על לאקי ודבון, ואפילו יכולה להשאיל לי אותו, היא יותר ממוזמנת לפרסם הודעה כאן בפורום.

banananana

New member
לי יש את הספר באנגלית

ואני מוכנה למכור אותו תמורת 20 ש"ח אם את מעוניינת, או להחליף תמורת אחר. את יכולה ליצור איתי קשר במסרים...

מיה אחת

New member
ממ

שאלה מעניינת. כעקרון, רוברטס היא הכותבת המועדפת עלי, אבל כבר קראתי כמה התחלות מקרטעות פרי-עיטה. סנדרה בראון לעומת זאת, תמיד הצליחה למשוך אותי אל תוך הסיפור, אבל לא-אחת התקשתה להשאיר אותי שם. כל הכותבות הרומנטיות נוטות לשבלוניות מסוימת, אבל השבלונה של בראון מעצבנת אותי במיוחד. הנשים שלה עדינות ומוסרניות, הגברים מטופחים מדי ובוטים מדי ברמיזות המיניות העלאק-מתוחכמות שלהם.. בקיצור, בראון גרמה לי לא פעם ולא פעמים לסגור ספרים שלה באמצע. כותבת שלא הזכרת היא ג´וד דוורו, שבניגוד הכותבות שציינת (פרט לאמנדה קוויק, המעופפת בעליל), נוטה לעלילות מופרכות ולא-אמינות לחלוטין. אבל.. דוורו יודעת ללכוד את הקורא שלה (מי שאוהב את הסגנון, כמובן). ואפרופו רומאנים.. אני בקרוב 19 וההתמכרות נמשכת. ברוכה הבאה למועדון

khrui

New member
שכחתי

אני מכירה כמה ספרים של גו´ד דוורו , אני חייב להודות שיש לה ספרים טובים מאוד , אבל אני שמתי לב שבספרים האחרונים שלה היא מתעסקת עם הנפש , הרגש וכו´ אני לא אומרת שהיא סופרת גרועה , אבל אני עצמי מעדיפה את החומר המוקדם שלה. לגבי רוברטס ובראון , אני מתוודה שלפעמים (רק לפעמים!) יש משהו במה שאת אומרת , יש קטעים שפשוט אי אפשר להמשיך לקרוא (למרות שזה לא קרה לי פעם , אם אני מתחילה לקרוא ספר אני חייבת לסיים אותו) אני שמחה שאני לא לבד בקטע הזה , שאלתי אליך היא האם גם לך אמרו אין-סוף פעמים שזה לא מתאים לגיל שלך , שזה רק פנטזיה שזה סיפור שחוזר על עצמו וכו´ לירון

מיה אחת

New member
LOL

אני משתדלת לקרוא רומנים-רומנטיים בסתר ולהחביא אותן מחברות שמעקמות את האף. היה ונתפסתי עם ספר כזה ביד, אני מצהירה שזאת אני ושאם לא מוצא חן בעיניהן.. (השלימי את החסר
. דוורו אכן מרתיחה אותי בזמן האחרון. אם יש לך זמן ועצבים חזקים, אני ממליצה לך לפתוח את Forever, החדש שלה כמדומני. רומן-רומנטי שלם ללא זיון אחד. מחריד! מרבית הכותבות הרומנטיות סובלות מבעיה דומה, שמתבטאת לרוב בדליפה לז´אנרים אחרים. יש כאלה שכותבות מתח, יש כאלה שכותבות מלודרמות רגשיות, והטרנד העכשווי ביותר הוא לשלב מיסטיקה (Froever, Three Sister´s Island trilogy וכו´). מרבית הכותבות המוכרות לנו נמצאות בעסק למעלה מעשר-עשרים שנה. לאחר עשרים שנה של כתיבת רומנטיקה בגרוש, חוששתני שהן מרגישות צורך להתפתח, וזאת על חשבון הקוראים. מעצבן, לא?

למעלה