היי

dawn 14

New member
היי

שוב לא הייתי בפורום איזה חמישה ימים, אבל הלכתי לעשות עוד עגיל באוזן עכשיו יש לי כמו של שרה לשרה יש באוזן ימין 3 ואוזן שמאל 2 וגם לי, וקניתי ספר של באפי מאוד נראה לי שהוא של עונה 1.

ד י י ז י

New member
תתחדשי!

לחברה שלי יש 2 ספרי באפי, והיא מודעת להתמכרות שלי לבאפי אבל לא אמרה כלום על זה!
בכל מקרה, אני אקבל אותם עוד כמה ימים I hope.. משהו קרא איזה ספר של באפי? הם שווים קריאה?

בלי לבאס זה הפוך...

יש לה 3 בשמאל ו2 בימין.. גם אני הלכתי לעשות עשיתי מחקר מקיף על העגילים שלה... סורי:( בכל מקרה אני תקועה עם 2 בשמאל עדיין כי יש לי אנפקציה ענקית כבר שנתיים...:( מצטערת על הביאוס...

dawn 14

New member
כן גם אני ועשיתי

חקר מקיף בנושא, ותמיד זה יצא כמו שיש לי עכשיו, פעם היה לי בשמאל 3 אבל היה לי אינפקציה, אז הורדתי ועשיתי בצד השני, בקשר לספרים יש לי 4 בעברית ו10 באנגלית, שנים מהם הם unseen.

dawn 14

New member
ובכל מקרה

השנה אני הכתוב לה עוד פעם מכתב ברכה ליום הולדת ואשאל אותה כמה שאלות אני מקווה שגם הפעם היא תענה לי.

Adrienne

New member
קראתי איזה ספר עם זאבי ערבות או

משהו, אל איזה פסטיבל... עדיף לראות את הפרקים, אבל לא זכור לי פרק כזה... מישהוא ראה פרק עם זאבי ערבות ופסיבל???

ANGEL N

New member
אני קראתי ספר של "באפי" ו"אנג´ל"

זה היה ספר נחמד ביותר באנגלית שהיה כולו קרוס אובר אחד גדול. זה היה איחוד כוחות באפי ואנג´ל שוב ביחד (לא מבחינה רומנטית לצערי :() העלילה היתה גם בסנידאייל וגם בלוס אנג´לס. העלילה היתה בין העונה הרביעית לעונה החמישית אז כולם היו שם כולל טארה ואפילו גאן. אבל מה שמבאס זה שהסוף נגמר במתח ויש ספר נוסף שיצא ההמשך של הספר הזה. סה"כ ספר נחמד ביותר :), אני אישית קראתי אותו כדי להשתפר באנגלית

matanbu

New member
קראתי את כל אלו שיצאו בעברית

ויש לי אותם בבית על המדף. הם מעבירים בי תחושה נחמדה של נוסטלגיה כיתה ח. (היה לי מנהג לקרוא את הספרים בעודי מחכה בימי חמישי לפרק החדש בערוץ 2)..

למעלה