היי

BooBee

New member
היי

אני עייפה וקצת חולה וקצת בחופשת מחלה וקצת בחופש מהפורום הזה, וסליחה שלא הודעתי מראש. לא בורחת, רק קצת מתרחקת. עסוקה נורא(בגלל זה חליתי, ככה אומרת לי הדוקטורית שלי). צריכה לנוח. דרישת שלום חמה ממני ומלא חיבוקים. אחרי הסערה אני אחזור. מבטיחה. רויטל. נ.ב. לרפי-אני במקום ה 16 ברשימה

שקר החן

New member
היי יקירתי

קודם כל תרגישי טוב והחלמה מהירה. דבר שני, לא הספקתי להודות לך על עזרתך כשפניתי אלייך בנושא פתיחת פורום אחר, עזרת לי מאוד והיום אני מנהל פורום הרכבים מוזיקליים (את מוזמנת לבוא ולבקר) נשתמע...

בוקר טוב ילדלה(רויטל)

שתיהיה בריאה וקחי את הזמן להבראי מקווה שיהיה מהר שולחת לך הרבה בריאות והרבה

בובינה

תנוחי קצת ותעשי קצת ותהיי הרבה יותר בריאה.. ואיפה הכסא ה-16? אולי בכל זאת אטרח להצביע..

liat1953

New member
רויטל יקרה../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif

תריחי בבקשה ותתאוששי, חיזרי אלינו מהר חסרונך מורגש כאן. שקט וקר כאן לאחרונה רק תשלחי אות והמשיכי בדרכך, רפואה מהירה ושלמה, הצלחה בדרכך הפוליטית, ואנו ממתינים לך כאן בסבלנות עד שתחושי כי בא העת. יום שקט ורגוע ליאת

../images/Emo185.gif ../images/Emo15.gif

השוקו זה כדי שתשתי שוקו/תה/קפה/מרק עוף חם ותתחממי ותבריאי מהר והחיפושיט... טוב היא לא ממש קשורה היא סתםנחמדת החלמה מהירה לך תבריאי מהר ואחרכך תמצאי גם קצת זמן לעצמך ואל תעמיסי על עצמך יותר מידי וגם אני יארח לך חברה, כי גם אני חולה אני יכולה להחליף את רודולף האיל של סנטה קלאוס עם האף ה אדום שלי והביאו לי מלא תרופות מגעילות אבל אני לא לוקחת אותם כי הן גדולות מידי ומפחידות בכל אופן אני אחזור לי למיטה לישון קצת ולהתחמם מתחת לשמיכה מקווה שגם את

לולי26

New member
../images/Emo42.gif רויטל יקרה

הרבה מה לומר אין לי מקווה שתחלימי מהר שתהיה לך רק קשת בשמים ולא סערות. מחכים לך. שלך, לולי

לונה..

New member
מתוקההההה שלי ! ../images/Emo23.gif

היי מותק, מקווה שאת מרגישה יותר טוב מהפעם האחרונה ששוחחנו
את יודעת.. מתגעגעים, ואוהבים אותך מאוד. בהצלחה, מותק. ותבריאי מהר!!!!!! אוהבת המון

../images/Emo50.gif../images/Emo163.gif

מה אומרים הסקרים? זה ריאלי.....???? הלוואי!!! זה היה מטלטל את כל המושחתים ההם כהלכה!

למעלה