היי:)

היי:)

אני כאילו אף פעם לא כתבתי פה אז היי:) ידידים שלי נתנו לי לשמוע דיסק של היהודים אחרי שים של התנגדות לרוק ישראלי.. עכשיו אחרי חודש אני מכורה.. אני רק חייבת להגיד שהיהודים הם אחת מהלהקות היחידות הישראליות שמגיע להם כבוד! שלא נותנים להם! וזהו:)

שאאאאאאאלוםם ../images/Emo12.gif

לא הבנתי אם כאילו עכשיו את מצטרפת לפורומ הקטן שלנו.. אז אני לא יודעת אם להגיד ברוכה הבאה..אבל בכל זאת..
ברוכה הבאההה
לא אמרת איך קוראים לך..בת כמה..מאיפה.. אניוואי (
ANYWAY) אני ליאור

אופסי 3 פעמים...

אני תמר:) בת 15 וחצי מרמת גן:) סובלת מחוסר שכל וטיפשות אוהבת את היהודים ומאוד רוצה להצטרף ברור!!! אם תקבלו אותי

yuli c

New member
היי תמר!

קודם כל wellcom!!! אני יעל בת 18 מגבעתיים. הייתי רוצה לדעת באיזה כתה את ובאיזה תיכון את אז אם את יכולה תעני לי במסר. יאללה ביי

רותמיקה

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אממ מקווה שתיהני
אני נהנת..(כן,,, גם אני דיי חדשה..
) וזהו נראה לי..

זה השם שלי בפורומים כבר 4 חודשים:)

או הנה ההודעה בעלת המסר הראשונה שלי- מה השיר הכי הכי שלכם?? אני אוהבת מאוד את לפעמים, מעשה בזונה (אינטפת),מחפש תשובה אבל היום אני הכי הכי הכי אוהבת את גניבה... גילתי שהאקס שלי (כולה חודשיםוחצי פרודים:() יוצא עם משהיא... והיום זה יום רגיש גם ככה מבחינת התאריך:( שיר טוב... כבר כמה ימים אני במצב איום...

o0 Metallica 0o

New member
השירים הכי טובים לדעתי :

פעמון מלחמה והימים שלנו. כמובן שיש עוד הרבה, אבל אלה הכי טובים :)

ברוכה הבאה אישה! ../images/Emo13.gif

נייימ ני נופר הב פאנן אינ היר!! יש פה אחלוש של אנשים ... יאו השרשור הזה חרוש אבל... לפעמים ג´קי לא קל המאה העשרים... ועוד רבימ טובים...

BMS

New member
היי ברוכה באה

אני מקווה שתהני בפורומינו הקטן... השרשור הזה כבר אמת חרוש וגם בסקרים וגם בשרשור הכירות (תוסיפי את עצמך) יש את התשובות אבל שיהיה: אז ככה השיר שלי הוא ג´קי למרות שאני גם חולה על לפעמים ופעמון מלחמה וגניבה ו...ו...ו... כל השירים

שאאלום../images/Emo9.gif ברוכה הבאה..../images/Emo24.gif

אממ..היי לך ילדונת.... ו...קואק....לא יודעת למה אבל כולם התחילו ליכתוב שירים שהם הכי אוהבים.........אז עכשיו..גם אני..
אמממ...אז ככה: ליפעמים לעוף אמן ליפול המאה ה-20 טיפה בים באויר אינטרמת אלה גנבה מחפש תשובה יכול להיות הזמן שלך פעמון מלחמה הימים שלנו שחק אותה לא קל+פיוטה אלוהים
עכשיו את בסוף תיבכו מקום אחר קח אותי ג´קי מלחמה שקטה Kill Me+Im In Love Father Oh Lord where do you go
והרשימה עוד ארוכה...שמיסתכמת ב-כל השירים
...
בלאט..
ממני רוני ביי דה וואי.. תבלי כאן בפורם

היי חבובהההה

מזל טוףףף מקווה שתהני פה..... זה מקום נורא נורא כיפי ואהוב!! תעשי חיים בובע
ממ ד"א אני אור שמש [שימשי] הטובת לב והנחמדה
תהני !

למעלה