היי...

היי...

טוב אני די חדשה פה, אולי אני לא שייכת כי אני מהצופים אבל בכל זאת זה שווה ניסיון.. אממ, אני דניאל אני שביעיסטית (יא) ואני ראשגדית בצופים אם אתם לא יודעים מה זה אני אשמח להסביר אבל בעיקרון אני ראש צוות של חמש מדריכות. בעיקרון באתי לכאן בחיפוש אחרי חומרי הדרכה שאני יכולה להשתמש בהם בשביל הצוות שלי, רשימות מתודות משחקים קטעי קריאה והכל... אם יש לכם על המחשב פעולות וכאלה זה גם סבבה אני בהחלט אשמח.. ואם אתם צריכים אני גם אשמח להעלות את זה לכאן.. תודה רבה דניאל שבט יובל

מה זה ראשדגית???

את ראשנית או דגית??

ראשגדית...

ראש גדוד... אני ראש צוות של 5 מדריכות ואני אחראית גם על החניכים שלהן, אני דואגת שיהיו מערכים, דואגת לישיבות צוות, הווי צוותי וכל זה... וכמובן- מטפלת בבעיות משמעת של החניכים וכו וכו... מקווה שזה עונה :) דניאל

של החניכים... :)

מכות איחורים בלה בלה בלה אניעל תקן הבן אדם הרע מול החניכים וכמובן שאני הסמכות שהחניכים מפחדים ממנה מוהאהאהא (אני דווקא אוהבת את זה...)

טיפקסית

New member
היי דניאל ברוכה הבאה

שמי בשמת ואני מד"צית של תנועת השומר הצעיר , וחניכה בקן אופק של השומר הצעיר [הקן הכי גדול של השומר הצעיר בארץ] אני שמחה שהצטרפת אלינו ובטוחה שתוכלי להיעזר ולעזור ומאוד אשמח לדבר אני אנסה לסייע לך עד כמה שאכול מקווה שתיקלטי פה מהר ותרגישי טוב פה איתנו בברכת חזק ואמץ בשמת,מד"צית השומר הצעיר

למעלה