היי..

בר בת 17

New member
היי..

אני חדשה.. אני גרה בב"ש.. (אחת הסיבות שאני כותבת כאן...) ו..זהו! אני בר! שלום.. (*מנפנפת מבעד למסך*) (שמתי לב שהפורום מלא מן הרגיל.. -מה קרה?..)

blueman1

New member
בוקר טוב וברוכה הבאה

וסתם שאלה זו את בתמונה שבפרטים האישיים שלך?

Dn2k

New member
עודד בטוח שלא אווי מאטל!

ולכל מי שאמר שאני בטח לא יודע את הניק שלו :) אז אני כן פפיטו וכל השאר :)

Dn2k

New member
בר ברוכה הבאה גם אני חדשדש פה :)

מאיזה מקיף את וכיתה יב?.......

בר בת 17

New member
היי ו..

תודה! (לכולם!)
אני בכיתה י´ב- (גדולה- הא!..-חחח.. סתם!) מקיף ו´- בבקשה- בלי תגובות.. גם אני לא מתה עליו- אבל משפצים אותו.. ועכשיו הוא יפה הרבה יותר.. אבל דווקא שאני מסיימת- נזכרים לשפץ הא?! מניאקים..

crovee

New member
נכנסה מנהלת חדשה פתאום הכל נהיה

יפה... יאמר לזכותה שהיא באמת מטפחת את המקיף הזה. פתאום המקיף כולו מטופח והכל כל כך מאורגן, מטופח ומושקע...

טאלנה

New member
היי היי היי..!

המקיף שלנו זה אחלה מקום.. הוא מטופח רצח, והוא ממש יפה... ומתי אחלה מנהלת..(טוב, רק לפעמים..) אבל היא בטוח יותר טובה ממיכל שרף, הסתומה הזאת.... אני חושבת שהמקיף שלנו זה אחלה מקום... ובר, את במקיף ו´???? אני לא מכירה אותך...

crovee

New member
"אבל היא בטוח יותר טובה ממיכל שרף

הסתומה הזאת...." אפרת תעשי חושבים לפני שאת פולטת שטויות

טאלנה

New member
נכון.

זה בדיוק זה.. איך קלעת בדיוק למה שזה? כל הכבוד לך... *מצדיעה*

בר בת 17

New member
חחח..

אין מתי אחלה.. מתוקה רצח!! היא שינתה את כל הב"ס.. היא יפה.. ולפי מה שהבנתי בונים אולם ספורט חדש... אבל מיכל סתם פוסטמה- לא סובלת אותה- והיא לא אותי-
אממ.. ת´אמת- לא קוראים לי בר (שם בדוי..) לכי תדעי מי פה.. אז כתבתי- בר.. (שם זה השם השני שלי- אני הולכת עוד מעט למשרד הפנים לשנות..) איזו שכבה את?..

Dying World

New member
הטרדה?

חח מתי מנדלין הייתה המנהלת חט"ע של מקיף ז´ שנה שעברה.. כשהיא ראתה אותי בהופעה במקיף ו´ היא התחילה לחבק ולנשק אותי כמו איזה מטורפת! העיקר החליפו אותה אצלנו... במקומה יש מישהי הרבה יותר חמודה! חנה דדון לשלטון!!!!!

למעלה