היי

היי

מישהו רוצה לבוא איתי לסרט? (תמונה מצורפת) אני חדש בפורום הזה, ואת הכרטיס הזה קניתי היום בעשרה שקלים

magy

New member
וווואווווו גדול......

הכרטיס.....לפי מספר הטלפון....זה צריך להיות שנת 1948 אז היו כאלו מספרים ....... והצ´ק......יכול להיות שזה שטר???????? איפה מצאת????? איפה????????

magy

New member
ולפי כרטיסך.....האישי.....

אתה בן 13.......... וכבר יש לך ערימה כזו של "נוסטלגיה"????
גלה מהר את הסודות......איפה המצבור......איפה המחסן ? אני הולכת לשדוד אותו....

ערימה?

חחח... כנראה שזה יום המזל שלי... קניתי את הכרטיס הזה ומצאתי את הצ´ק וגם קניתי עוד משהו שתכף אסרוק... וגם יש לי את החוברת הראשונה של סברמן שאורי פינק צייר שהיה בן 15 אם זה מעניין מישהו

מצאתי את זה ליד רב חן דיזינגוף

וגם את הכרטיס קניתי שם, כל יום שישי יש שם שוק פשפשים עד ארבע בצהריים ותכף אני אעלה עוד תמונה

magy

New member
לא שיערתי שהם מוכרים גם

דברים כאלו......בשוק......

magy

New member
חיפשתי תאריך...

לנסות להבין על מה מדובר.......... לא מצאתי....... החומר נראה נקי, חף מכתמים.....כמו חדש.........

magy

New member
הכותרת אומרת.....

עיתון יומי ערבי.....בשם "אד-דפפה" הכתובת : ג´פה.....יענו ..יפו.....פלסתין..... מעניין על מה ניתנה הקבלה הזו.....שהיא אפילו מבויילת....

שילה1

New member
התאריך המצויין הוא

20.7.45...כשהחודש מצויין בספרות רומיות.. מופיע בראש הקבלה,משמאל! הקבלה מבויילת על פי הנוהל דאז,ויש להניח,על כן,כי שולמה בגין שרות כלשהו..

אכן.

כרטיס הקולנוע, ייתכן שהוא משנת 48. אולי עוד מלפני כן. אין מחיר נקוב בכרטיס. אך ככל שהצלחתי להבחין המחיר היה נקוב ב´מיל.´ מטבע שעבר מן העולם, יחד עם המנדט הבריטי. עוד כשבגרוש היה חור. נדמה לי, 10 מיל. היו שווה=ערך גרוש אחד. שטר החוב, איננו שק בנקאי כמובן. ניתן בדרך כלל להבטחת חוב עתידי. [תשלום שכר דירה, למשל] אפשר לרכוש בכל בית דואר. יש לבייל אותו בבולי הכנסה, בערך של ארבעה פרומיל מערך הסכום הנקוב בשטר. [4 ש"ח לכל אלף] כדי לתת לו תוקף חוקי.

טרה10

New member
ze bichlal shtar

ani kotev bannglit ki hatar haze hishtagea and the typrwrigter make mish mash. I TRY IN WORD AND IT IS OK ONLY HERE IT IS CRAZY BEKIZUR VBALAGAN HOGEG.

magy

New member
בויייייינה.....לא הורידו לכרטיס את

הביקורת....... אפשר להשתמש בו שוב.....

בלי ספק מגי.

זה ככל הנראה כרטיס "בלאנקו" שלא "הספיק" להמכר. כאשר, ייבנה קולנוע "רמה" מחדש. עד כמה שידוע לי. הקולנוע, בפינת רח´ ביאליק וז´בוטינסקי בר"ג. עומד בחורבותיו, שנים רבות. אפשר יהיה לנסות ולהשתמש בו. אך ורק לסרט, "חלף עם הרוח" הקבלה של עיתון אה דיפע, עתון יומי. בשפה הערבית. הסכום כ-30 לירות פלסטינאיות. נושא תאריך 20.6.1945

למעלה