היי

ALMIGHTY

New member
אל תיכנסו!

אחחח...אם היית פה עכשיו לצדי, בוא´נה הייתי מפוצץ לך את הצורה!!! זה פאקינג ספאם!

Sum41Forever

New member
holy shit

זה לא הפעם הראשונה שאני נכנסת
המוח קולט יותר איטי מהיד

ALMIGHTY

New member
זה למעשה לא אפשרי...

המוח שולט על היד...מה שגרם לך ללחוץ למרות אזהרותיי זה יצר הסקרנות. כמו שאדם וחווה והנחש...זה בסדר גמור...זה בא להזכיר לך שאת אנושית...

ALMIGHTY

New member
you are an idiot זה כותב

ובכל פעם שאתה סוגר את הפופ אפ שאומר :"you are an idiot" זה פותח עוד שמונים פופ אפס וזה משגע לך את השכל...

l3linker182

New member
תירגעו

זה לא עושה כלום למחשב פשוט זה אחד הדברים המצחיקים שמישהו עשה לי זה ממש קורע .... מה הקטע יו כמה חלונות מקפצים ... כל מי שלבחץ תירגעו כי זה כלום !!! מי שיש לו לב חלש או שהו הומו שלא יכנס כל השאר עם חוש הומור שיכנס לאתר

L Butterfly

New member
מה קשור?

מה קשור מטומטמת...? בגלל שאני לא יודעת מה האתר הזה??? וחוץ מזה זה באמת שטויות מה הקטע?

L Butterfly

New member
הבנתי...

אני מכירה את זה... רק שלא זיהיתי את האתר! זה עם מוזיקה כזאת ושרים יו אר אן אידיויט!

Sum41Forever

New member
בלההה

עשו לי את זה כבר פעם ותאמת התחלתי לצחוק.. אבל כנראה ששכחתי או שזאת כתובת אחרת או משהו תמיד מצליחים לעבוד עליי עם זה... אבל הפעם סגרתי את זה ישר איך שזה נפתח כי כבר הבנתי

ilbe182ebli

New member
בעע ידיד שלי עשה לי את זה והתפוצץ מ

צחוק כשהוא שמע את קולות הלחץ שעשיתי! צחקתי בהתחלה.. אבל שוב לא שמתי לב שזה האתר הזה.. בתאמת אני אגיד לכם כשזה קורה לך בפעם השנייה זה דיי מעצבן.. למה לא קראתי את ההודעה השנייה שאמרה לא להיכנס?! בורה שכמוני..חחח

למעלה