היי

Yakir4179

Well-known member
ניאוף זה רק עם נשואה כדת משה וישראל ורק עם חדירה מלאה לקן האהבה שלה ,אז מתקיים חטא הניאוף,יש איסורי ייחוד ומגע, אבל זה לא חטא ניאוף, זה רק בעיה מוסרית לשני הצדדים
מרוב שהחטא הזה מאוד קשה,אסור לך לגעת באשתך ולגור איתה אם היא בגדה,רק במצב של אונס שנגררה ברחוב ונאנסה לצערנו ,אז הבעל לא חייב להתגרש,אבל אם היא נכנסה לחדר עם גבר זר ונאנסה היא צריך להסביר למה זה קרה ואך עלה במחשבתה להפגש עם גבר זר לבד בחדר,זה הדיינים מחליטים

Yakir4179

Well-known member
מה שמאהב עושה הוא מוציא את החשק כביכול,הבית נהרס בגלל שניהם ,אסור גם למאהב להתחתן ולחיות איתה,אין ביהדות יחסים פתוחים והסכמת הבעל וכו ,גם ביהדות כל חדירה לפנויה זה נקרא נישואין איתה,רק חזל ראו מה שיקרה בדורות ,הוסיפו את כתובה והכסף והטבעת

יעיש התימני

Well-known member
מי שכופר ולא מאמין מי אני שאשפוט?עוד לפני שקיבלנו את התורה בהר סיני ,זה כבר היה אסור ועוון לראיה יוסף הצדיק ואשת פוטיפר
איזה ניאוף היה שם, בדיוק?
\מאימתי יהודי כשר למוהדרין נואף עם גויה, אפילו נשואה היא?
כל מצוות הייחוד תקפות אך ורק ליהודיות כשרות.
הרי ר' אליעזר בן דורדיא היה הולך לכל הזונות שבעולם, ולא טרד מוחו בסוגיית היותן נשואות, אמהות לילדים ואולי אפילו ילדו צאצאיו.. מה הציק לו? שהזונה הפליצה ונקטה אנלוגיה בין העובדה שהפלוץ לא יחזור לבטנה כך תשובה לא תעזור לדורדיא. ולא הזכרתי את המציצן הדוחה ר' כהנא שהיה תחת מיטת רבו ואשתו עת עסקו בסקס...
אז אל תביא לי שטויעס מומצאות לחילונים.

נערך לאחרונה ב:

Yakir4179

Well-known member
איזה ניאוף היה שם, בדיוק?
\מאימתי יהודי כשר למוהדרין נואף עם גויה, אפילו נשואה היא?
כל מצוות הייחוד תקפות אך ורק ליהודיות כשרות.
הרי ר' אליעזר בן דורדיא היה הולך לכל הזונות שבעולם, ולא טרד מוחו בסוגיית היותן נשואות, אמהות לילדים ואולי אפילו ילדו צאצאיו.. מה הציק לו? שהזונה הפליצה ונקטה אנלוגיה בין העובדה שהפלוץ לא יחזור לבטנה כך תשובה לא תעזור לדורדיא. ולא הזכרתי את המציצן הדוחה ר' כהנא שהיה תחת מיטת רבו ואשתו עת עסקו בסקס...
אז אל תביא לי שטויעס מומצאות לחילונים.
יוסף כבר אומרים שכבר מרוב שעמד לו עליה והיה חם ניצל בעור שיניו ממנה,היא הייתה מטמטמת אותו כי הוא עבד בבית שלה בארמון הנשיאות ,עד שברח דר
ך החלון,והתלוננה תצונת שווא על אונס ,כדי שפרעה לא יהרוג אותה שהיא רצתה לבגוד!
יהודי עם גויה אין חטא ניאוף ,יש איסור ייחוד עם גויה ,אסור ליהודי לשכב מלא עם גויה

למעלה