היי אצלי ברוך השם ,עברנו חודש לא 10 נפשות היו אצלי חודש בגלל המלחמה,שגרה רגילה אין משהו מעניין , הצטרפתי לקבוצה דיסקרטית של יוצאי רוסיה ואוקראניה,נפגשים בסאונה רוסית בראשלצ אוירה נעימה וקסומה בשילוב ספא גקוזי ,אין ערסים ויצורים למינהם ,הקבוצות הישראליות גם בווצאפ יותר רעש וצילצולים והצפת פורנו,על כל ישראלית שגובה תשלום 100 גברים חרמנים עומדים בתור,בקבוצה הרוסית ,חובבניות שאוהבות פשוט סקס טוב מגיעות עם חברה או יזיז,רק בסווינגר של הנשואים תוכל למצוא איכותיים פה ושםאני בסדר, ואתה?
זה חדש ענין ה- 10 אצלך. עד לא מזמן הבנתי שאתה לבד בדירת יוקרה אי שם בארץ ישראל.היי אצלי ברוך השם ,עברנו חודש לא 10 נפשות היו אצלי חודש בגלל המלחמה,שגרה רגילה אין משהו מעניין , הצטרפתי לקבוצה דיסקרטית של יוצאי רוסיה ואוקראניה,נפגשים בסאונה רוסית בראשלצ אוירה נעימה וקסומה בשילוב ספא גקוזי ,אין ערסים ויצורים למינהם ,הקבוצות הישראליות גם בווצאפ יותר רעש וצילצולים והצפת פורנו,על כל ישראלית שגובה תשלום 100 גברים חרמנים עומדים בתור,בקבוצה הרוסית ,חובבניות שאוהבות פשוט סקס טוב מגיעות עם חברה או יזיז,רק בסווינגר של הנשואים תוכל למצוא איכותיים פה ושם
שבתות לא יוצא לבלות שומר שבת,חמישי ומוצאי שבת זמן בילוי,הייתי בכמה קבוצות ,לצערנו במצב בארץ עדיף לנסוע לתאילנד לסטרייטים שאוהבים גם צעירות ,בקבוצות הסווינג פה ושם יש כמה איכותיים ,שבלי בת זוג לא תהיה התקדמות ,בקבוצה של הרוסים ,הן אוהבות אותי הבוגרות וגם הצעירות יחסית 30 פלוס הפנויות , מרגיש כמו בחול, אני שומר על דיסקרטיות יש מועדון ספא בראשלצ ששם אנחנו נפגשים בחמישי בערב.זה חדש ענין ה- 10 אצלך. עד לא מזמן הבנתי שאתה לבד בדירת יוקרה אי שם בארץ ישראל.
שמח שמצאת את מקומך בקרב חובבי סקס לא ישראליים, שגם גומרים די מהר, אגב.
רגכ, רגע, אתה רץ במהירות האור -שבתות לא יוצא לבלות שומר שבת,חמישי ומוצאי שבת זמן בילוי,הייתי בכמה קבוצות ,לצערנו במצב בארץ עדיף לנסוע לתאילנד לסטרייטים שאוהבים גם צעירות ,בקבוצות הסווינג פה ושם יש כמה איכותיים ,שבלי בת זוג לא תהיה התקדמות ,בקבוצה של הרוסים ,הן אוהבות אותי הבוגרות וגם הצעירות יחסית 30 פלוס הפנויות , מרגיש כמו בחול, אני שומר על דיסקרטיות יש מועדון ספא בראשלצ ששם אנחנו נפגשים בחמישי בערב.
נחמד למדי ,ויש פעם בחודש מפגש בעיר שלי לקהילת הפאולימרים וסווינג בפאב נחמד ששם מכירים ,והשאר באפליקציות .
כאן על כל אישה פנויה 100 מכרכרים סביבה,עושים כסף טוב מתמונות וסרטונים הנשים,לכן ירד לי החשק..
אתה לא נוסע ,יש לך שפע כאן מהקהילה,הסטרייטים סובלים כאן ,בטינדר השתכללו מה שנקרא ,לא נותנים לך לפנות או לעשות לייק לצעירות מ23-30רגכ, רגע, אתה רץ במהירות האור -
איך המשפט האחרון מתחבר למשפט הקודם?
איפה ירד לך החשק?
בחיים לא אסע לתאילנד כדי לשכב עם צעירות.ים. אלה בני אדם שנמכרו, מרביתם, ממש כך לתעשיית המין. אני לא שוכב עם זונים.ות קטינים וגם לא עם בגירים [גיל 25 ומעלה] אז שאסע עד תאילנד לצורך כך?!
קראתי קצת,,,למה אתה כל כך מסבך לך את החיים?וככל שמתבגרים, זה נעשה רק קשה מידי.אתה לא נוסע ,יש לך שפע כאן מהקהילה,הסטרייטים סובלים כאן ,בטינדר השתכללו מה שנקרא ,לא נותנים לך לפנות או לעשות לייק לצעירות מ23-30
כל בר דעת יודע בתיאלנד לאן כבר לא ללכת,פשוט היחס כאן חרא,אז שם מתנהגות יפה לישראלים ולזרים ,נותנים הרגשה טובה לגבר .
בסך הכול אם אתה לא שורץ במקומות המוכרים ,לא תהיה בעיה לך לקבל סקס טוב מחובבנית ועיסויים חלומיים
כאן נהיה כאן קשה למצוא ,או לנסוע לתל אביב לספא שבע בהילטון ללא מין
לא הבנתי כלום, באמת.אתה לא נוסע ,יש לך שפע כאן מהקהילה,הסטרייטים סובלים כאן ,בטינדר השתכללו מה שנקרא ,לא נותנים לך לפנות או לעשות לייק לצעירות מ23-30
כל בר דעת יודע בתיאלנד לאן כבר לא ללכת,פשוט היחס כאן חרא,אז שם מתנהגות יפה לישראלים ולזרים ,נותנים הרגשה טובה לגבר .
בסך הכול אם אתה לא שורץ במקומות המוכרים ,לא תהיה בעיה לך לקבל סקס טוב מחובבנית ועיסויים חלומיים
כאן נהיה כאן קשה למצוא ,או לנסוע לתל אביב לספא שבע בהילטון ללא מין
מה לא הבנת,כתבתי בעקרון אין לך מה לעשות לשם אלא אם כן בא לך על נערים,הקהילה להטב כאן מאוד פעילה ומהירה בלהשיג סקס ,להבדיל מהסטרייטים.לא הבנתי כלום, באמת.
עכשיו הבנתי ל-מה כוונו דבריך.מה לא הבנת,כתבתי בעקרון אין לך מה לעשות לשם אלא אם כן בא לך על נערים,הקהילה להטב כאן מאוד פעילה ומהירה בלהשיג סקס ,להבדיל מהסטרייטים.
בטינדר נהיו חסודים מה שנקרא ,ולפנות לצעירה בת 25 שאתה 48 זה נורה אדומה מבחינתם ,שלחתי להם מיילים על זה נראה מה יגידו!
כל בר דעת שמחפש זוגיות עם זרה מחול מאסיה למשל,יודע לאן ללכת ,במרכז העיר אין חסודות וטהורות ,גם אצלם מי שמגיעה לעיר הגדולה ועובדת בתחום הבילוי,אז יש צפי שמענגים אותה לא מעט זרים.
אם אתה חובב עיסויים אז בשפע יש לך מטפלים מהקהילה וגם חובבנים שיפנקו אותך גם ללא תשלום!
18 שנה חובב ספא ,והסטרייטיות שאוהבות להתענג בטיפול בכיף מרצונן ,אני סופר על כף היד,וחבל שזה כך
נושא כאוב ,אני בתיקון עם נשואות,ואני מחוזר ועוד לא תפסתי,ומה זה לא כיף כאן להיות רווק,כל אחד והחבילה שלו בחייםעוד לא הבנתי למה אתה לא מכיר בחורה פשוטה לזוגיות ונישואין והקמת משפחה.
אשמח להסבר
בגיל 40+ להיות רווק זה כבר הרגלי חיים ועוד,"ומה זה לא כייף כאן להיות רווק"?מה זה "כאן"? במדינה אחרת זה שונה?מה שמשנה זה מה אתה רוצה בחיים שלך,לא תמיד זו בחירה,לפעמים בררנים מידי,או פשוט לא פוגשים את הנכונה,וזה גם בסדר.נושא כאוב ,אני בתיקון עם נשואות,ואני מחוזר ועוד לא תפסתי,ומה זה לא כיף כאן להיות רווק,כל אחד והחבילה שלו בחיים
פרש, נמק, והבא דוגמאות"בתיקון עם נשואות"
לא הבנתי, מבקשת הסבר,
כללי כמובן, לא את הפרטי שלך.
אסביר, לטעמי הוא מתכוון "שהשם מנסה אותו,שם לו מכשולים ",חושבת."בתיקון עם נשואות"
לא הבנתי, מבקשת הסבר,
כללי כמובן, לא את הפרטי שלך.
ניאוף זה רק עם נשואה כדת משה וישראל ורק עם חדירה מלאה לקן האהבה שלה ,אז מתקיים חטא הניאוף,יש איסורי ייחוד ומגע, אבל זה לא חטא ניאוף, זה רק בעיה מוסרית לשני הצדדיםוזה לא ניאוף?כד
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.