היי

IDOffryn

New member
היי

אני צריך קצת הסבר... אז ככה הבנתי שיש שלוש חלקים:דרגון בול, זי וג´י בי... אבל יש קשר בינהם?? זה כמו עונות?? ואם כן אז מה מהם ראשון?? תודה מראש על העזרה..

כעיקרון

DB זה הראשוני מספר על העבר אחר כך DBZ ממומלץ להתחיל דווקא עם זה ואז DBGT

Prophet

New member
סגות זה...

מעין חלקים שהסדרה מחולקת אליה, שכל סגה בנושא אחר... בכל סדרה יש מספר סגות...

haunter

New member
על הסאגות

תקשיב למומחה. ישנן 3 סאגות: סאגת פריז שבה החבורה מבלה בחופשה בפריז, סאגת סל שבה החבורה נתקעת בתוך סל קניות ועוברת שם הרפתקאות, וסאגת בו שבה כל פעם שרוצים עזרה מגוקו אומרים לו "בו רגע". עכשיו הכל מובן?

haunter

New member
על הסאגות

תקשיב למומחה. ישנן 3 סאגות: סאגת פריז שבה החבורה מבלה בחופשה בפריז, סאגת סל שבה החבורה נתקעת בתוך סל קניות ועוברת שם הרפתקאות, וסאגת בו שבה כל פעם שרוצים עזרה מגוקו אומרים לו "בו רגע". עכשיו הכל מובן?

king kazabubu

New member
תרשה לי להסביר...

יש שלוש סדרות. הראשונה היא דרגון בול. זה בעצם תחילת הסיפור. מספרים שם על גוקו בתור ילד ואיך הוא מחפש את הדרגון בולז יחד עם חבריו ועוד הרפתקאות בדרך. הסדרה השניה והמעניינת ביותר היא היא דרגון בול זי. זה כבר מספר על גוקו בתור מבוגר. אחרי שבנו גוהן נולד. ואז נפתחים לעובדה שיש יקום שלם חוץ מכדור הארץ ויוצאים מהגבולות שלו. פה פחות מתייחסים לחיפוש הדרגון בולז חוץ מסאגת(אני אסביר מה זה סאגה עוד מעט) נאמק. שם מחפשים את הדרגון בולז. ועכשיו בערוץ שש התחילו את סאגת נאמק. הסדרה השלישית והאחרונה היא דרגון בול ג´י טי. שם מספרים על גוקו הבוגר שבטעות מישהו מבקש מהדרגון בולז להפוך לילד. כדורי הדרגון בולז מתפזרים ברחבי היקום ועל גוקו והחבורה בחלל. אני לא אפרט יותר כדי לא להרוס לשאר הפורום. עוד מעט כשרדיטס(העצלן) יביא לי את הכתבה על ג´י טי זה יהיה יותר ברור. עכשיו סאגה זה בעצם אוסף של כמה פרקים שמתיחסים לאותו נושא. בדרגון בול זי ישנן 3 סאגות עיקריות. סאגת פריזה. שאנחנו נמצאים בה כעת. סאגת סל. שזו הסאגה הבאה בתור. וסאגת בו שהיא בעצם די מסיימת את הסדרה. יש בתוך הסאגות האלו סאגות משנה אבל אני לא אפרט עליהן... זהו מקווה שעניתי לך.

למעלה