היי !!

THEchosen1

New member
היי !!

זו ההודעה הראשונה שלי פה , אני בת 15 מאיזור הצפון ואני צריכה עזרה .. אני לא מכירה אנשים שיכולים לענות לי על זה וזה נראה המקום האידיאלי... יש לי אחות בת 9 שמשוגעת על המורדים ושמעתי שיצא דיסק פסקול אז חשבתי לקנות לה אותו אבל אני לא יודעת אם כדאי.. אני משתדלת לראות המורדים ורציתי לשאול אם הפסקול זה רק השירים שמופיעים בסדרה , הקליפים או שמוסיפים עוד שירים אחרים שלא מתפרסמים ? יש למישהו את הדיסק והוא יכול להגיד לי אם כדאי ? (נורא אהבתי את השיר של מרקוס , אגב) אני יודעת שאני ממש לא קשורה כי אני לא ראיתי אף פעם קטנטנות ורק עכשיו אני רואה המורדים ( כי רציתי לדעת מה זו הסדרה שאחותי כל כך אוהבת ) , סדרה ( או טלנובלה..? ) יפה בכל אופן אני לא משוגעת על כל הטלנובלות הארגנטינאיות והאחרונה שראיתי הייתה "בטי" וגם אחריה לא ממש עקבתי , אפשר להגיד שהמורדים היא היחידה שמשכה אותי.. ועוד משהו ( בדר"כ אני לא חפרנית ) - הפעם בשבילי - מישהו מכיר אתרים יפים של מריצה ופבלו - כזוג - ? מצאתי רק אחד...

RIP CURL1

New member
כן כדאי לך לקנות את הדיסק

רוב השירים שם יפים חוץ משיר אחד או שתיים ולא כל הקליפים שיש בסדרה מופיעים בדיסק השיר של פאבלו ומריצה לא מופיע בדיסק וגם השיר של מנואל ומיה גם לא מופיע בדיסק

i love benjamin

New member
../images/Emo65.gifברוכה הבאה../images/Emo65.gif

ברוכה הבאה! שווה לך מאוד לקנות את הדיסק הזה יש לי אותו כבר שבוע וכל הזמן אני רק שומעת אותו!!!
הדיסק הזה פשוט שולט| כתר| ויש שם שירים שיש להם קליפים בסדרה אבל לא לכולם וכל השירים שם מהממים

THEchosen1

New member
תודה ...

אני חושבת שאני באמת יקנה לה ... שגם אני ישמע.. אבל היומולדת שלה עוד מלא זמן , טוב אולי אני מחווה של רצון טוב ויקנה לה כדי לשמח אותה ( ואותי )... איזה יופי , ראיתם את בנחמין ופיליפה בראש1 ? ב"הכי הורסים שיש"... אני הצבעתי להם !!

למעלה