היי..

cherryblossom

New member
היי..

טוב אז אני די חדשה בפורום, קוראת יותר ומגיבה פחות אבל יש לי שאלה... מה אתם עושים מהמשפט: If the divine master plan is perfectionq/ Mabbe next i'll give Judas a try כי אני ממש אתאהבתי במשפט הזה ורציתי לדעת מה הוא אומר לאנשים אחרים, ובכלל אם לכם יש משפטים מסויימים משירים שאתם אוהבים או מתחברים אליהם במיוחד.

gelrad

New member
Judas זה מי שבגד בישו

ולכן הוא מסמל את הבגידה באמונה הנוצרית (ומשמש אנטישמים כנגד היהודים, כי כנראה הוא היה יהודי כמו רוב החבורה של ישו...), לכן משפט זה אומר שאם הכל תוכנית אלוהים אז צריך לתת הזדמנות גם לבוגד הכי גדול...

מסכימה עם מה שאתה אומר

אבל אני חושבת שב"בוגד" הכוונה היא לאו דוקא לבנאדם, אלא גם לאירועים קשים, שלא נאמר טראגיים (ההפלה) שלמרות שקשה להתמודד איתם, הם חלק מהתכנית של אלוהים וצריך לדעת להם הזדמנות. המשפט הזה נראה לי כמו סוג של "הכל לטובה". לדעתי זו דרך התמודדות שכזו, לדעת שזה היה צריך לקרות כי זה חלק ממשהו הרבה יותר גודל, חלק ממה שמיועד לה בחיים ואין טעם לצאת נגד זה.

פלוטו24

New member
אגב, את יכולה להיכנס

לשיר השבוע שנכתב על spark אם בא לך. יש את זה בקישורים. ../images/Emo13.gif

cherryblossom

New member
תודה

אני באמת הבנתי את המשפט יותר כמו איך שהוא פורש שם, שכבר מתוך הרס עצמי וחוסר אמון היא בוחרת ללכת בדרך שהיא יודעת שלא תביא אותה למקום טוב. אם התוכנית האלוהית היא שלמות אז ללכת בדרכו של יהודה (איש קריות) לא תקרב אותה לשלמות השמימית הזאת...

למעלה