היי.

MAYA20

New member
היייייייי

מוקדש לך: צדיק כתמר יפרח, יפרח צדיק כתמר יפרח!!!!! קדימה שתיים שלוש סיבוב קדימה שתיים שלוש סיבוב, קדימה שתיים שלווווווש סיבוב!!!

Le Fay

New member
רק אל תעשה א-ו-י-ר-ו-ן עם אופנים../images/Emo6.gif

אה? זה עלול להיגמר רעעעעעע! <גם לי נעים מאד, תודה
>

מטאור38

New member
האמת שניסיתי

האמת שניסיתי לפי הספר זה היה צריך לעבוד, טוב יכול להיות שלא הבנתי את ההוראות אחרי הכל זה היה כתוב בהודית. אין לך מוסג איזה לא נעם זה היה שהשרשרת נפלה. >מטאור נשבע שזה הפעם הראשונה שזה קרה לו, אבל מי מאמין?<

Le Fay

New member
זה לא הודית. תהפוך את הספר. וזו גם

לא היתה שרשרת. אוח, אוח. אבל לא חייבים ללמוד הכל ביום אחד.

מטאור38

New member
אולי זה לא הודית, ואולי הייתי באמת

צריך להפור ת´ספר. אבל נשמה הייתה גם הייתה שרשרת , כי אולי בדגים אני לא מבין, אבל באופיים מבין גם מבין אנוכי. מכל מקום תמיד אני מוכן ללמוד. אני יודע שזה אולי לא המקום ולא הזמן, אבל אני ממש ממש חולה על הכתיבה שלך.(אני משתמש ממש הרבה במילה ממש.ממש לא מבין מה קורה לי). >תגידו דייג אוהב דגים?< ממש, אופס..

מטאור38

New member
מהתרגשות התחלפו והתבלבלו להן

האותיות, יש כאלה שטוענים שכך נכתב התנ"ך. אני חייב ללכת אנשים, אז מנהג קדמונים בידי שאין אדם נפרד מחברו אלה בדברי תורה אז קבלו: העם היהודי מתחלק לשתי קבוצות כאלה שחושבים שבתיה בת פרעו מצאה את משה בתיבה, וכאלה שחושבים שזה מה שהי סיפרה. >מטאור מחלק את העולם לשלוש סוגים של אנשים, כאלה שיודעים לספור וכאלה שלא< נ.ב ממש נגמלתי מלהשתמש במילה ממש..שיט.

Le Fay

New member
על אופניים לא מתווכחת, כי מספרים לי

שיש דברים עוד יותר נחמדים לעשות עליהם, ואת השאר רוצה בכתב (אבל רק אחרי שאקח מספר ואעמוד בתור להירשם לקבוצת הגרופיות שלך כאן, כי אתה ממש-ממש, אבל ממש, טוב!).

R a c h e

New member
היי, חבר../images/Emo140.gif

ולמה לא היית באילת בשבת לפני שבועיים? הבטחת ולא קיימת!!! לא רוצה לשמוע תירוצים! רחל

אוהב אותך

רק שרירי הבטן שלי לא עומדים בכמות צחוק שכזו. אז תחלק את ההודעות שלך לכמה הודעות קטנות. עד שנתרגל.

מטאור38

New member
אוהב אותך בחזרה הני בני.

לחלק לקטנות? נראה לי שזה מה שניסו לעשות לי בברית, אני לא חוזר על אותה טעות. >מטאור המום<

מטאור38

New member
אין לך מוסג כמה שאני מתאפק

את ממש מרימה להנחתות. את יודעת שהמוח שלי עובד אסוציאטבית.... >מטאור עם פדל שבור<

ברוריה2

New member
סורי. אבל אתה אשם. כבר שכחתי

איך מתנהגים איתך אחרי התעלמות כל כך ארוכה.. >ברוריה מתלוננת<

מטאור38

New member
ברוריה נשמה

חבל שאני לא יכול להבטיח שזה לא יקרה עוד פעם. >מטאור לעומת זאת לא שוכח כלום<

ברוריה2

New member
ברור שיקרה שוב. בכל אופו, תודה על

הביקור. >ברוריה רק זוכרת שהבטיחו לה תשובה ולא קיימו<

מטאור38

New member
היי, חברה.

הי אחותי ראיתי את התמונות מאילת ודמעות זלגו מעניי. חבל שאת לא רוצה לשמוע תירוצים כי יש לי כמה שממש ממש ישכנעו אותך. >מטאור הבטיח, אבל לא הבטיח לקיים<

מטאור38

New member
תירוצים, בואי נראה מה אני זוכר..

הכל התחיל בהתחלה, הים ראה וינוס, הירדן ניסוב לאחור, וההרים רקדו כבני צאן. כבר אז הבנתי שלא הייתי צריך לשתות את הכוסית האחרונה. מה שלא הבנתי זה למה אני עושה את זה לעצמי. ככה התחיל השבוע שבסופו הייתי אמור לנסוע לאילת, איך הוא נגמר תאמיני לי שאת לא רוצה לדעת. רק אוסיף שאין לי שום קשר לחידוש השיר "בואי נימלט לאילת". >מטאור כואב את כאבה של העיר שהייתה פעם יפה גם מתחת למיים<

דידית

New member
הי מטאור 38888

הרבה זמן לא דיברתי על בקיני. דידית. <מתגעגעת לקיץ וקצת למטאור>

למעלה