היי.

מטאור38

New member
היי.

שלום לכולם, אני יודע שנעדרתי קצת (כאילו דה?) אבל הייתי קצת עסוק (שקרן!) טוב, מהתחלה: שלום, מה שלומכם? אז כולם פה בקטע של לשפוך, לשתף, יפה! האמת שאני לא בדיוק מרגיש צורך לשתף, ואם כבר לשפוך אז לא פה.(רדוד) ניסיון שלישי: היי חזרתי מחו"ל, מפינלנד. היה מאוד נחמד ו..(לא, לא טוב) ניסיון אחרון: היי, מה המצב אנשים? הכל טוב? אל תשאלו מה קרה לי אתמול, ביקרתי בגן חיות ופגשתי את חמורו של משיח שביקש כל כך יפה שאני אנשוך אותו כמו חרד. לא הספקתי להבין מה הוא רוצה ופתאום אני רואה להקת דגים רוכבת על אופנים, ושתי חתולות שחורות עם סלים של קניות שואלות אותי איך להגיע לעין הדג. וכל הזמן עמד שם איזה דובי שצעק "כי ככה בא לי, ככה בא לי"... ואז נותקתי מהשרת. (שיט, לא יוצא לי כלום) טוב מספיק עם זיוני המוח, שלום לכולם. איך אתם מרגישים, אני פחות או יותר יודע כי אני עוקב אחרי הפורם. ואם כמה אידיוטי שזה הישמע אני גם מגיב לפעמים, רק שבסופו של דבר אני לא שולח את זה. למה? לא בדיוק יודע, אולי בגלל שיוצאות לי תגובות משונות, ואולי בגלל שזה יוצר אצלי תגובות פסיכו דרמתיות מלוות במצמוצים קשים בעין שמאל, ואולי כי פשוט לא בא לי. בכל אופן רק רציתי שתדעו שאני עדין פה.(אני גם ממש אוהב שמאכילים אולי ושעושים לי אוירווווון , אבל את זה אני לא רוצה שתדעו) אז איך אני מרגיש, (בהנחה שזה מעניין מישהו) אני חי נושם עובד ולומד בלי עזרת ה´. ועם נדר אמשיך לפרוח. חי ונושם, בדיוק כמו כל יונק עלי אדמות (חוץ מאימא של רותי עליה השלום). עובד, ולומד את עובדות החיים. למשל למדתי "שלפעמים הדרך הרבה יותר חכמה מההולך בא" ועוד דבר שלמדתי על גופתי המתה, שיותר משהאופנים רוצים שירכבו עליהם הדג רוצה לרכב.(ושמישהו ייתן כוס חלב לעגל ונגמור את הסיפור) אז אנשים אני אוהב אתכם, צופה בכם ומתגעגע. אני פה, ומי שממש ממש ממש רוצה, שירים טלפון! (בעצם אפי´ רק מי ששתי ממש). >מטאור מזהיר "אל תקראו לי", גם הדינוזאורים עשו את אותה טעות!<

מטאור38

New member
אתה יודע

שלא ידעתי ששיניתה ת´שם ל"חילוני בתחפושת". והרי נאמר לא כל יום פורים? ולכן לעניות דעתי לכבוד חג החנוכה שנה שימך "לחילוני בכד". >מטאור משמש, ומותר להשתמש באורו<

מטאור38

New member
צודקת.

להוריד תתורה? חה חה. אני את המים שוכח להוריד, אולי אם יבקש יפה אני מוכן להוריד ראש. ותגידי למה בכלל הוא רוצה שאני יוריד תורה. אה! הוא רוצה לעשות לי גרפולוגיה. >מטאור כותב את ההודעות מפי השכנה< נ.ב מתבצע כרגע תהליך אתחול במערכת, אנא סבלנותכם אני יחזור לפעילותו בדקות הקרובות......

Le Fay

New member
שני דברים בכל זאת לא לשכוח: את הזבל

ומכסה האסלה. לא זוכר - תרשום!

מטאור38

New member
מהזבל נפרדתי לפני שבועים

ככה שאני לא צריך להוריד תמכסה של האסלה. אבל אם את מבקשת, אני מוכן לנסות. >מטאור חושב אולי זה הזמן להוריד פרופיל<

מטאור38

New member
תתפלא אבל כן.

שהיתי קטן, הינו שוכבים במיטה ועושים אופנים. נשבע לכם! ולמרבה האירוניה עוד לא ידעתי איך באים תינוקות לעולם. >מטאור יש מדליה מהטור דה-פראנס<

התגעגעתי

ואם הייתי יודע שאתה בפינלנד אז הייתי טורח לבוא... טוב, תמיד צריך תרוץ לנסוע לחו"ל

לילית3

New member
גם אני התגעגעתי

אז באתי, חסר לכם אידיוט? ובפינלנד האמת עוד לא יצא לי להיות. >מטאור הולך לעשות מקלחת של מטאורים<

מטאור38

New member
אופס..

זה אני מטאור בביקור אצל לילית. והי תרביץ לי עוד מעט.. חייב לברוח..אי למה נעלים? >למטאור יש מכתש קטן בראש<

מטאור38

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo24.gif

טוב איקון אחד מאלף מילים. וטובים השנים מין האחד. >מטאור מנסה לדבר בשפת הסימנים<

אני חמור פרא חופשי!!!

ועוד לא קם המנייק שיכניס אותי לכלוב..... מטאור תמשיך להטריף פה את חברי הפורום!! חמורו של משיח

MAYA20

New member
משפט.

יהא X יצור אנושי, תהא I נשיכתו של חמורו של משיח אזי X חרד מחמורו של משיח.

למעלה