היי

Taltl

New member
היי

אין לי כל כך מושג מה הולך פה, אבל קראתי איפשהו כתבה על חלומות צלולים ואז באותו הלילה הלכתי לישון ואמרתי איזה אלף פעם שאני אתעורר אני אזכור את החלומות שלי, והתעוררתי וזכרתי ארבעה חלומות! זה רק מראה שזה באמת עובד הקטע הזה! ולשאלתי - שהייתי בערך בכיתה ב´ חלמתי חלום שאני מכיר מישהי והיינו כאילו ביחד... מאז עברו הרבה שנים והיום אני בכיתה י"ב, ולפני כמה ימים חלמתי שאני רואה את אותה אחת שראיתי בכיתה ב´! זכרתי את השם שלה, איך היא נראית, אני גם זוכר קטע אחד שכאילו בפעם הראשונה שראיתי אותה (בחלום לפני כמה ימים), היא כאילו אמרה לי: "וואי, החלפת תספורת (קוצים) ומה שלומך? ומה עשית מאז שנפגשנו פעם ראשונה? וכו´", השאלות שלה היו כאילו באמת נפגשנו אז ובאמת נפגשנו לפני כמה ימים!!! קטע מוזר בטירוף ואם מישהו מכם יוכל להסביר לי איך דבר כזה יכול לקרות אני אשמח :)

Taltl

New member
חבר´ה

תעזרו לי :( יכול לקרות דבר כזה? שאתה חולם כלום ואחרי עשרה שנים חולם המשך לאותו החלום? (בלי שזכרת שחלמת את החלום ההוא, אלא רק אחרי שחלמת את ההמשך שלו)

KEiN

New member
../images/Emo45.gif זה יתכן זה אפשרי

כל עוד אנחנו כאן שרים...

נׁעה

New member
כמובן שזה אפשרי

אבל - עוד דבר שייתכן, וקורה לי הרבה, הוא שחלמת שחלמת את החלום ההוא - כלומר לא באמת חלמת בכיתה ב´ שאתה פוגש אותה, אבל בחלום זה היה כאילו כן חלמת, ולכן חשבת כך גם כשהתעוררת

גם לי יש כזה דבר.

אבל לא בטווח של 10 שנים. בכיתה ט´ חלמתי שאני רופא בצבא הבבלי וחלמתי חלום שקשור לזה ביום רביעי וגם לפניי שנה.

למעלה