היי

אתי15

New member
היי

אני רק התחלתי לראות המורדים וזאת סדרה פצצה אבל קשה לי להבין מה קורה בכול זאת עברו הרבה פרקים אז מישהו יכול להסביר לי בבקשה?

niranbd

New member
מידע על הסדרה

הכנסי לאתר: www.niranbd.com כשאת נמצאת באתר הזה (שהוא שלי דרך אגב) לחצי על "סדרות" בתפריט הימיני, כאשר תהיי בפינת הסדרות לחצי על מורדים! בהצלחה! ודרך אגב: מפינת השירים שבאתר הזה את יכולה להוריד את שירי המורדים! ואם את עצלנית: ישר קישור לפינת המורדים- http://niranbd.no-ip.com/newniranbd/new/mordim.htm

Benja GiRl

New member
נ"ש חשוווובבבבבבבבבב

ביוד עכשיו, סיימתי לדבר עם ליהי בתוכנה הזו.. שאני לא זוכרת איך קוראים לה.. קיצר, הלס שלי עדיין דופק!! בום בום בום... אני מזה התרגשתי!! היא הראשונה שאני מדברת איתה!! יווו זה היה מפחידדדדדדד אקיצר, ליהי, את ילדה מדהייימממהההההה לאב יו!! נ.ב ליה(י?) איך אומרים lihi או lia/lih/liha? כי כזה אמרתי ליהיייי ואת אמרת כזה: ליה..

כןבאמת איזה תוכנה../images/Emo35.gif עם מצלמה../images/Emo35.gif

אם כן...קוראים לזה נט מיטינג
אני חושבת...זה זה

אני יודעת שיש לחברה שלי מצלמהו...

היא מדברת דרכה עם אחות שלה בארה"ב...גם לנו יש מצלמה כזאת בבית
רק שאף אחד לא ממש זקוק לה,היא לא ממש נחוצה לנו

telenovela

New member
דסי גם לי יש!!!!!!!!!!

נראה לי.. בכל מקרה אין לי מושג איך להפעיל..

Scoob¥ Doo

New member
../images/Emo24.gifits me lihi

חחחח גם את ילדה ממש מתוקה ומדהימה אהבתי לדבר איתך..

Benja GiRl

New member
נ"ש חשוווובבבבבבבבבב

ביוד עכשיו, סיימתי לדבר עם ליהי בתוכנה הזו.. שאני לא זוכרת איך קוראים לה.. קיצר, הלס שלי עדיין דופק!! בום בום בום... אני מזה התרגשתי!! היא הראשונה שאני מדברת איתה!! יווו זה היה מפחידדדדדדד אקיצר, ליהי, את ילדה מדהייימממהההההה לאב יו!! נ.ב ליה(י?) איך אומרים lihi או lia/lih/liha? כי כזה אמרתי ליהיייי ואת אמרת כזה: ליה..

למעלה