היי!

rubynet

New member
היי!

אני חדש בפורום המעולה הזה ורציתי לשאול כמה שאלות: א- הכתוביות שהורדתי מהקישורים פשוט מעולות ואפילו התחלתי להנאתי לייצר כמה משלי (יש לי אנגלית שפת אם) - האם יש דרישה לתרגום של סרטים מסויימים? - BLACK HAWK DOWN מתורגם (מה שהתחלתי) יש למישהו? האם אני מבזבז את הזמן עים העורך כתוביות? - האים יש אופציה לטובות הנאה
בעד תרגומים? - כמה זמן יקח לי לדעתכם לערוך ולתרגם (ממי שכבר עשה את זה?)

כן. יש דרישה לתרגומים של הרבה סרטים

אני מדבר על: כל סרטי מלחמת הכוכבים. לחיות בתמונות. THE RING. טוקסידו. ובקיצור, כל מה שעכשיו בקולנוע. ולגבי בלאק הוק דאון-תיצור איתי קשר בICQ ואני אשלח לך.

rubynet

New member
שלחתי לאתר SUBS (דורון)

את החלק הראשון של התרגום של בלק הוק דאון (אחלה סרט) צילומים מדהימים של החופים, להפתעתי זה היה ממש קל (לקח לי 3 שעות לתרגם 752 שורות כתובית) ויש לי עוד 600 ומשהו לחלק השני. אני עובד גם על BEING JOHN MELKOVITZ אבל שם טיפה יותר מאתגר מבחינת התוכן.

rubynet

New member
דרך אגב לגבי הסיבות שאני מתרגם

נורא התרשמתי מהיוזמה האישית של החבר´ה שמתרגמים את הטקסטים, והורדתי מ-SUBS ומDVD BOX מלא תרגומים של חברה ישראלים. אז החלטתי לתרום למאמץ המלחמתי מה גם שזה לא כזה קשה, למי שיש לו אנגלית חלקה. (במיוחד בסרטי אקשן) וחוצ מזה הפלצנות של אירגון המתרגמים והחוצפה שלהם (אני שמעתי כבר עליהם אני עובד בתחום קרוב)שהביאו לסגירת ה-SBBOX העלו לי את הסעיף. אז נקווה לטוב.

URNFS

New member
אתה מודע לעובדה ש...

...רוב הכתוביות בעברית פשוט נלקחו מהDVDים ע"י תוכנות שעושות את זה,ולא נעשו ע"י האנשים עצמם,נכון?

ומה לגבי הכתוביות לסרטים שעכשיו

בקולנוע? אני בעצמי לא דובר אנגלית, אבל עם רמה גבוהה מאוד. אני לומד בכיתה י´ ואני בדרך (אני מקווה) ל-6 או 7 יחידות בבגרות באנגלית. וכבר הספקתי לתרגם קצת (קצת-כי אין לי זמן. אני לומד כל הזמן). ואת גברים בשחור 2 תרגמתי. (וכן, אני כבר יכול לדקלם לכם שורות מתוך הסרט).

בלאק הוק דאון כבר יש!

מתוך הDVD. (מצורף כקובץ TXT לשנות סיומת לSUB) להיות ג´ון מלקוביץ´ אין.

rubynet

New member
פאקקקק!!!

איך ביאסת אותי, סתם עבדתי. מה לגבי ג´ון מלקוביץ? זה סרט מוטרף לגמרי ואני די נהנה לתרגם אותו, אז שאני אפסיק?

ג´ון מלקוביץ´ אתה יכול להמשיך

לתרגם. פשוט לא מצאתי אותו. יכול להיות שיש אותו, אבל לא מצאתי אותו.

ודרך אגב, יש סרט אדיר שפשוט לא

מוצאים לא כתוביות, או בעצם שניים: אחד זה אישה יפה (PRTTY WOMAN) והשני זה קייט וליאופולד (KATE & LEOPOLD)

השגתי את קייט וליאופולד. מי שרוצה

שיכתוב בפורום ואז אני יעלה לפה. או שאני יעלה עכשיו: (מצורף כקובף TXT לשנות לקובץ SUB)

למעלה