היי היי דפנה זאת מירי מה המצב ? אני רוצה להכיר את חברים שלך
M man in the mirror New member 28/10/02 #2 אנשים תכירו! זוכרים שאמרתי לכם שחברה שלי צריכה לבקר בפורום? אז זהו! זאת מירי, היא לא מעריצה את מייקל והיא באה להכיר אחלה אנשים, אז דירבאלק! היכרות: מירי-פורום,פורום-מירי!
אנשים תכירו! זוכרים שאמרתי לכם שחברה שלי צריכה לבקר בפורום? אז זהו! זאת מירי, היא לא מעריצה את מייקל והיא באה להכיר אחלה אנשים, אז דירבאלק! היכרות: מירי-פורום,פורום-מירי!
M man in the mirror New member 28/10/02 #5 טוב מכיוון שאנשים כאן לא אכפתיים! ולא אומרים ברוכה הבאה! או משהו דומה...אני ו- mirigolb3 נפטפט לנו שטויות בפומבי.
טוב מכיוון שאנשים כאן לא אכפתיים! ולא אומרים ברוכה הבאה! או משהו דומה...אני ו- mirigolb3 נפטפט לנו שטויות בפומבי.
T The MoonWalker New member 28/10/02 #6 ברוכה הבאה מירי! אני דניאל... מקווה שתהני בפורום, אפילו שאת לא מעריצה... ספרי קצת על עצמך, אם בא לך!
A Art Of Madness New member 28/10/02 #9 מירייייייייייייי../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo19.gif ברוכה הבאה לפרומנו הקט והחמוד!!!!!!!!! אני סיון רמלאית *מבט ברצפה* בת 16...
מירייייייייייייי../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo19.gif ברוכה הבאה לפרומנו הקט והחמוד!!!!!!!!! אני סיון רמלאית *מבט ברצפה* בת 16...
S shourka New member 28/10/02 #10 אהלן מירי אחלה של שם יש לידידה הכי טובה שלי את אותו השם אז ברוכה הבאה ומקווה שתהני מהפורם!
S shourka New member 29/10/02 #14 אני קוראים לי גיל ואני בן 17 מירושלים וכן אני מעריץ של מייקל, אם את רוצה אני אביא לך את האיסיקיו שלי ונדבר שם, את רוצה?
אני קוראים לי גיל ואני בן 17 מירושלים וכן אני מעריץ של מייקל, אם את רוצה אני אביא לך את האיסיקיו שלי ונדבר שם, את רוצה?