היי

היי

הייתי פעם קאס
לא הצלחתי להיזכר בסיסמא אז פתחתי חדש
האמת היא שהייתי בדרך לפתוח בלוג ועצרתי להגיד שלום
אז היי מה שלומכן?

levshavur

New member
זוכרת אותך...

קאס שלום,
אני זוכרת שכתבת פה בעבר...
אני במצב טוב כיום עמוסה בצורה בלתי רגילה בעבודה על פרויקט גדול ומרגש שאמור להגיע לשלב הסיום בחודש הבא.
היום היה יום מרגש בחיים שלי - אני עדיין לא יודעת לגבי ההשלכות של כל זה על חיי...
אני ממעטת להיכנס לפה לא כי לאאכפת לי אלא שכשאני מגיעה הבייתה אני בדרך כלל מותשת מעייפות ומהטלפון הנייד לא הצלחתי מעולם להפעיל את האפליקציה...
לבשה.

קאס???

אידי? בובת ראווה? יוווווווווווווווווווו איזה קטע, כמה זמן לא "נפגשנו"... אני בדיוק חופרת כבר כמה ימים בארכיון הפורום כדי לחפש משהו וראיתי שוב את כל הנקודות והשרשורים שלך

מה המצב? מה השתנה?

חחחחחח אוי ואבוי הארכיון...

מביך חחח
&nbsp
מה השתנה?
אלו היו חמש שנים עמוסות הכל השתנה.
אני אצטרך עוד חמש שנים בשביל לספר על זה חח :))
&nbsp
מה איתך? מה השתנה אצלך?

מאיפה להתחיל?

אנסה לעשות את זה בסדר כרונולוגי
עשיתי גשר בשיניים
למדתי לימודי תעודה
עבדתי על יכולות התקשורת שלי אני חברותית ואנשים אוהבים להיות בקשר איתי
קצת התפרסמתי וקצת בקטנה מזהים אותי "ברחוב"
שיניתי תסרוקת
התחברתי לנשיות שלי
למדתי שוב לימודי תעודה
התחלתי לעבוד
התחלתי לצאת לדייטים עם בחורים
אני יודעת סטיילינג והתאמת צבעים
אני ממנת את עצמי ואני עצמאית
הקמתי עסק
אני משלמת ביטוח לאומי
התחלתי לנסוע בתחבורה ציבורית
התחלתי ללכת לזומבה
זה סיקור קצר של הדברים המשמעותיים

ואוו! כמה שינויים!

גם אני בקטע של סטיילינג והתאמת צבעים

תגידי - את גרה עם ההורים? בת כמה את היום? באיזה תחום העסק? (לא חייבת להגיד, כמובן). סקרנת אותי שהתפרסמת... באיזה תחום אם מותר לשאול?
את עדיין עוסקת בספורט? איך את מבחינה בריאותית?
והשאלה החשובה מכול - מה שלום X?

טוב לראות פרצופים מוכרים
.

levshavur

New member
וואו ! פרגון ענק ממני!!!

קאס שלום
מדהימה שאת!!! איזה שינוי!!! כל הכבוד!
אם תרצי לשתף אותי קצת יותר בפרטי אני מאוד אשמח...ובמיוחד אם יצא לנו בעבר להיות ביחד במפגשי פורום..

גם אני השתנתי (לטובה) בצורה מאוד משמעותית במהלך חמש השנים האחרונות. קודם כל יצאתי מההפרעה לחלוטין - אמנם עדיין יש לי מבנה גוף רזה מדיי (לטעמי הנוכחי) אבל אני אוכלת בצורה נורמטיבית וטובה...גם התחתנתי לפני כמה שנים, וכיום יש לי את התקופה הטובה ביותר בחיי...כל התופעות הבעייתיות שנלוו להפרעה (דיכאון, פגיעה עצמית וכד'...) נעלמו כלא היו ואלמלא נשארו כמה סימנים חיוורים למקומות של פגיעה עצמית הייתי יכולה בקלות לשכוח שכל זה בכלל היה חלק מחיי...
אם בעבר הייתי כל כך חלשה ובדיכאון שבקושי שהיה לי כוח לסחוב את עצמי מהמיטה כיום אני מרגישה כל כך מלאת אנרגיה ופעילות שאני עושה המון מהרגע שהתעוררתי ועד לרגע ההירדמות.. ומי היה מאמין שאהיה מסוגלת לקום מוקדם מאוד כשצריך ולא להתמוטט מעייפות...
אז חמש שנים בחיים זה אולי נראה בעיניים של אנשים מסוימים מעט, אבל קורה בהם המון...
יש אנשים שכל חייהם יהיו חדגוניים ולאישתנו ויש כאלה שרגע אחד בחיים ישנה את החייהם לבלתי הכר אם לטוב ואם לרע...
לבשה.

למעלה