היי

היי

תגידו , נכון שאנג´ל עזב בעונה הרביעית ? אתם יכולים להגיד לי בדיוק באיזה פרק כי לא ממש ראיתי את העונה הזו.

הייזל

New member
אנג´ל עזב בפרק האחרון

של העונה השלישית, מיד אחרי שחיסלו את ראש העיר. הוא ביקר פעמים בעונה הרביעית ופעם אחת בעונה החמישית.

ד י י ז י

New member
אם את מתכוונת שהוא עזב ולא ביקר..

יותר , אז בפרק forever בעונה החמישית.. אני יודעת שאין קרוסאוברים בעונה השישית , אבל לא יודעת בקשר לשביעית..

android

New member
לא יכולים להיות יותר קרוסאוברים

בגלל שבאפי עברה מWB (האחים וורנר) לUPN(הערוץ שמשודר סטארטרק)

ד י י ז י

New member
אבל עדיין..

זה של אותו היוצר , ואולי שתי הרשתות יבינו ששתיהן ירוויחו מזה? =\

Woogyman

New member
אממ.. ../images/Emo110.gif

ג´וס אמר כמה פעמים שאם יצטרכו קרוס אוברים, הם יקרו. מה גם ש(אולי ספויילרון לשביעית) - שמעתי כמה פעמים שהולכים להיות כמה וכמה קרוס אוברים בשביעית.

talrv

New member
אני שמעתי (ספויילרים לשביעית)

(ספויילרים להמשך השביעית) שיהיה קרוס אובר אחד גדול, והרבה מניחים שהוא יהיה סביב פיית´ בסופי העונות. כזכור לכם (אם זכור לכם), פיית´ חתמה לחמשת הפרקים האחרונים בבאפי, ולשלושה פרקים באנג´ל (לא בטוחה אם הם האחרונים). *די טל! די לדבר על ספוילרים! הבטחת שאת מתנזרת!!* כן כן, אני מתנזרת.. אז לא יכולתי לבדוק ספויילרים.
למרות שבטעות קראתי משהו איפשהוא, אבל אני משתדלת לשער בלבד. Sorry guys, can´t help with spoilers..

Idomania

New member
כן באמת מעניין לדעת..../images/Emo58.gifעד 6

יש פה גם ספוילרים לאנג´ל עונה 3!!!! איך באפי תגיב שלאנג´ל יש בן?? איך אנג´ל וקרודליה (וגם שאר השחקנים בבאפי..) יגיבו לספייק יש נשמה?? שקרודליה היא נערת חזיונות?? שקורדליה הסתפרה? שזאנדר כמעט התחתן והם אפילו לא הוזמנו לחתונה!!! שווסלי כבר לא צופה?? שדרלה חזרה ומתה.? שספייק מאוהב בבאפי? ושהיתה להם מערכת יחסים?? ואיך שכחתי שאנג´ל התאהב בקרודליה???(זה ממש צריך לראות איך הם מגיבים לזה) שוילו נסתה להשמיד את העולם? וכו´ וכו´..

Buffybot

New member
אלו אחד הדברים

שג´וס לא מתייחס אליהם וזה מרגיז אותי כי באמת אני מתה להיות שם כשהם מספרים זה לזה את כל זה.

למעלה