היי!!

היי!!

אני חדשה בכל העניין של הספרים הללו וקראתי רק את דרקוני להבת קיץ וזו נראית סדרה של ספרים ממש מהממים...אז הייתי רוצה לדעת אם ישנם עוד ספרים לפני דרקוני להבת קיץ{שהוא אגב ספר מדהים..והיחיד שקראתי
לצערי אבל לא הבנתי למה בסוף פלד מת??כלומר הבנתי את העלילה אבל זה כזה מעצבן הוא היה דמות נחמדה אני בכל מקרה אהבתי את הדמות שלו!!}ואני מניחה שיש עוד ספרים בסדרה הזאת אחרי דרקוני להבת קיץ ואם כן מה השמות שלהם בעברית!! ואיפה אפשר להשיג אותם??

חדשות מצערות אבל-

להבת קיץ הוא האחרון בסדרה שתורגם לעברית.... הראשון הוא "דרקונים של דמדומי הסתיו", השני "דרקונים של ליל חורף", שלישי "דרקונים של שחר האביב". אח"כ טרילוגיית "אגדות רומח הדרקון" (הטרילוגייה הקודמת שציינתי היא "רשומות רומח הדרקון") שאני לא זוכר את שמות הספרים בה, ואחרי שתקראי את הבסיס הזה חכמים ממני ידריכו אותך.

SaberTooth

New member
למה לא מתרגמים עוד ספרים...../images/Emo35.gif

שאלה טובה
כנראה שאופוס החליטו שזה לא משתלם להם לתרגם עוד ספרים.

אז אני מציעה להם..

להיכנס לפורום הזה ואז להחליט אם זה משתלם או לא!!! {אני רוצה למחות על זה שהרגו את פלד בספר להבת קיץ-הספר היחיד שקראתי לבנתיים..הוא דמות מדהימה למרות שרוב הזמן הוא היה קר..כלומר הוא עדיין הדמות האהובה שלי אבל מי אני שאדבר קראתי רק ספר אחד ואני כבר מתלהבת..נו טוב ככה אני!!}

M a D C o W

New member
סמני ../images/Emo58.gif מעל ההודעות האלו

יש אנשים כאן שלא קראו את להבת קיץ ואת תהרסי להם.

בואי נחשוב שנייה,

כמה עותקים מספר צריך למכור כדי שהוא יהיה ריווחי? אני לא ממש יודע, אבל אני משער שבסביבות הכמה אלפים לפחות. בפורום כאן יש משהו כמו 20-30 חברים אני חושב (צריך לבדוק בשרשור ההתפקדות), שמתוכם בערך חצי קראו את הספרים כבר באנגלית ו/או ישאילו את הספרים מהספריה, ככה שאין שום סיבה שהם יקנו את הספרים. זה משאיר אותך עם 15, או אפילו נאמר 20 אנשים, שבהנחה שאפילו כולם יקנו את זה, יהיו לספרים 20 עותקים שימכרו. את היית משקיעה את המאמץ, אנושי וכספי (את צריכה לזכור שהקופות של ההוצאות ממש, אבל ממש, מרוקנות) בשביל 20 עותקים מובטחים? לא חושב. עוד נקודה: אם אהבת את פלד, תקראי את רשומות (הטרילוגיה הראשונה) עם אבא שלו, ותתמכרי. לדעתי את הקטע באמצע ליל חורף (מי שיודע על מה אני מדבר, יופי לו, אבל אל תהרסו) את בכלל תשנני בע"פ. ו... זהו, פחות או יותר, לא יודע למה משכתי את ההודעה כל כך הרבה. ביי.

ברינסלי

New member
לווילו - סדר קריאה בקצרה.../images/Emo22.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כבר פירטו אותו בכ"כ הרבה שרשורים בפורום הזה... רשומות רומח הדרקון: 1. דרקונים של דמדומי הסתיו 2. דרקונים של ליל החורף 3. דרקונים של שחר האביב אגדות רומח הדרקון: 1. עת התאומים 2. מלחמת התאומים 3. מבחן התאומים שישיית המפגשים: 1. נשמות אחיות 2. תאוות נדודים 3. לב אפל 4. השבועה והמידה 5. פלדה ואבן 6. החבורה רומח הדרקון: הדור השני. ספרי רייסטלין: 1. כבשן הנשמה 2. אחים לנשק דרקונים של להבת קיץ. (אותו קראת) מלחמת הנשמות: 1. דרקונים של שמש שנפלה 2. דרקונים של כוכב אבוד 3. דרקונים של ירח נעלם

למעלה