היי.

katrina12

New member
היי.

התחלתי ללכת לפסיכולוגית בשנה שעברה בפעם הראשונה בחיי. הייתי בטיפול כמה חודשים(לא זוכרת בדיוק מתי התחלתי), הלך בסדר ומתישהו משהו התפקשש והיו טיפה אי הבנות, אז הפסקתי ללכת אליה לפני 5 חודשים.
מה שכן אני חושבת שהבעיות העיקריות היו שהייתי מאחרת, לא משלמת בזמן וקופצת מנושא לנושא בזמן הפגישה. הייתי בתקופה די בעייתית ועבר עליי משבר כלשהו בחיים, והייתי אומרת שיכול להיות שטיפה התבגרתי מאז.
בגלל העובדה שיש לי עכשיו יותר כסף, אני שוקלת לבקש ממנה לעשות עוד ׳׳ניסיון׳׳ ולהתחיל מחדש את הטיפול/ להמשיך מאותה נקודה.
מצד אחד זה לא התסדר איתה ב100 אחוז ומצד שני להתחיל עם מישהי חדשה- יקח זמן עד שאפתח אליה ואולי גם המחיר לא יהיה אטרקטיבי.(הפסיכולוגית הספציפית הזאת עשתה לי הנחה בטיפול.)
כביכול היא זאת שביקשה להפסיק את הטיפול לאור הנסיבות, אבל בוא נומר שלא נראה לי שאם אגיד לה שאני חושבת על לחזור לטיפול היא לא תסכים לקבל אותי.
בכל מקרה אם וכאשר- התכוונתי להבהיר לה שזה לא יהיה כמו שהיה, שהפעם אשלם בזמן, אגיע זמן ושנצטרך למצוא איזשהו בלנס בתוך הפגישה עצמה.
ייעוץ?

למה ייעוץ?

נראה לי שאת יודעת בעצמך מה לעשות

avishaypsy

New member
את נשמעת מגובשת למדי...

מקריאת דברייך נראה שאת די מגובשת מבחינת התוכנית. נשמע שהשקעת מחשבה בדברים, שאת מזהה את החלק שאת אחראית לו בסיום הקשר ביניכם (ללא קשר לאחריות שלה). מה בעצם את שואלת?

katrina12

New member
האמת שלא השקעתי מחשבה

אני פשוט חושבת ממש מהר חחח.
לא יודעת אולי ציפיתי לאיזשהו אישור.

למעלה