היי

wind and fire

New member
היי

טוב, קוריאם לי טלי ואני בת 16... אני שמחה שמצאת את הפורום הזה כי יש לי כמה שאלות... יש לי עור פנים בעייתי-הוא שמנוני, ושאני משתמשת בתכשירים או תרופות אז הוא מתיבש ונעשה כואב... הלכתי לרופא עור והוא נתן לי תרופות ומישחות, אבל אחרי כמה זמן העור מתייבש ומתקלף וכואב... אני גם קונה סבונים, אבל גם הם מייבשים את העור יותר מידי... אולי יש איזשהוא פיתרון ביתי או משהוא חדש שאני לא יודעת אליו... העור שלי הוא די בסדר(בלי מזל רע) אבל יש לי "צלקות" מחצקונים לשעבר שלא עוברים מהר... ואני מחקה שהם יתבהרו כבר כמעט שנה... הצילו!

MaYo0sH

New member
תשובה..

דבר ראשון תקני לך ג´ל לניקוי עמוק או פילינג ותשתמש בו בתדירות הרצויה. (פעם-פעמיים ביום) אחרי כל ניקוי פנים תשתמשי גם במי פנים מחטאים (רצוי עם אלכוהול). כדי שעור הפנים לא יתייבש תמרחי עליו קרם לחות לפנים (חשוב מאוד שלא יהיה שומני). אם בכל זאת הפצעים לא עוברים, תפני לקוסמטיקאית ששמעת המלצות עליה.

plomphy

New member
אוקיי

כל תרופה שתשימי תייבש לך את העור, את צריכה להתמיד בה עד שהקילוף יעבור.. רוב הסיכויים שהצלקות לא יעברו, תלוי באיזה מצב- כנראה פוצצת את החצ´קונים... חוץ מזה תעשי מה שמאיוש אמרה לך...

niritcat

New member
האמת? ממליצה לפנות לקוסמטיקאית

טובה שתוכל להתאים לך תכשירים וללמד אותך איך עושים מה בטיפול שוטף. אם תאמרי איפה את גרה, אולי יש כאן בנות שיוכלו להמליץ. אני מכירה מישהי בפתח תקווה. עושה חור בראש מרוב פרסומת עצמית, אבל היא טובה ולא יקרה.

wind and fire

New member
טוב

דבר ראשון , תודה על העצות... אני רוצה להגיב: 1. הצלקות הן לא כול כך צלקות, כי בלי מזל רע הן חולפות לאט לאט.. 2. לשמשיך בטיפול אפילו שהעור מתקלף?? 3.יש לי מסיכות וכול הדברים האלה ואני מפחדת שזה ייבש לי את העור! בלי מזל רע, העור שלי משתפר מיום ליום,אבל עדיין יש בעיות...

כנסי לפה

גם לי יש את אותו דבר. אבל זה כתמים לא צלקות..(לפחות לי..) שלוקח להם זמן לרדת. הרופא עור תמיד היה מביא לי דברים לא מועילים. אבל עכשיו קניתי..(אמא קנתה..) בפ"ת ככה: 1.סבון פנים...שוטפים איתו את הפנים..זה מחטא ומנקה את העור. 2. מין נוזל כזה...שמים קצת על צמר גפן ופשוט מעבירים על הפרצוף. ואני חייבת לציין שזה שורף בהתחלה..אבל זה רק סימן שזה עוזר. 3. משחה- נכון העור שלך ניראה מבריק כזה? אז זה משחה שלא תעשה את העור בריק וההך..היא תנקה אותו 4. משחה ששמים בלילה נקודות..כאילו איפה שיש לך חצקון או כתם..את פשוט שמה על זה נקודה של חומר. ואז זה מתייבש ואפשר לישון בשקט בלי ללכלך את הסדין... ואז בבוקר את חוזרת על אותה פעולה חוץ מהמחשה האחרונה. וגם בערב. ואז בלילה שמה את המחשב הנקודתית מקווה שעזרתי.. וניראה לי שאמא שלי קנתה את זה בפ"ת בעיר בקופת חולים הירקון..או משהו עם ה"ירקון" סורי אני לא בדיוק זוכרת

למעלה