היי

• פותח הנושא al19
  • פורסם בתאריך

al19

New member
היי

היי אוקי,

אז חשבתי מכיוון שאתם נשואים טריים, ומזל טוב לכולם !!: :) :) :)
שאלה שמטרידה אותי

כאילו אני לא מתחתן כי אני פשוט לא יכול להחזיק בית, באמת.. אני מרוויח טוב אפילו טוב מאוד, אבל עדיין לא סוגר את החודש
ואין לי אוטו, ואני לא גר בתל אביב ואני לא נוסע לחופשות בכלל... (כי אני לא יכול להרשות את זה לעצמי)

אבל באמת אתם נשואים ונשואות טריים, מתחילים את החיים והכל, כאילו .. איך אתם יכולים להרשות את זה ?
לא בתור כאילו האשמה אלא שאלה אמיתית...

תמיד הרי יש את השאלה כמה אנשים באמת מרוויחים ואיך לכל הרוחות הם מצליחים לשרוד !?
כי כאילו, אנשים שורדים, לרוב המשפחות יש מכוניות, אנשים כן מצליחים לקנות דירה בסופו של היום, וכן לצאת לחו"ל ...
למרות שכל אלה נשמע לי מופרח (ואני עם משכורת מאוד טובה) כי אני בקושי סוגר את החודש בלי חו"ל ובלי אוטו... עדין אנשים עושים את זה
אז איך ?
כאילו.. עם משכורת של החציון של 7,000 נטו זה לא ריאלי... נראה לי.. ואז אני מדבר עם אנשים והרוב מרוויחים לא רע בכלל.. הרבה הרבה יותר מהחציון

אז קודם כל איך באמת עושים את כל זה !?

אוטו, חו"ל והכל ממשכורת של 7,000 שרק שכירות במקום לא הכי חדש + אוכל וחשבונות יעלה בערך 6000 ? (מהחישוב שלי אוטו להחזיק עולה עוד 2000 בערך עם התשלום של האוטו ...)
(שכירות 3,500 + ארנונה 350, חשמל 350, מים, וגז 150 + אוכל בערך 1500 וזה בתנאי שאתם מסתדראים עם 375 ש"ח אוכל בשבוע גם לעבודה גם לבית גם להכל )

ובלי קשר אני אשמח אם תענו לסקר שפתחתי

https://docs.google.com/forms/d/18wW7lFLi2x_R17a67qWsUeYMA8ZBTjjlUygd81Vfa04/viewform

שבאמת יסכם אחת ולתמיד כמה אנשים מרוויחים פה...בלי השטויות של החציון וכל אלה...

מי זוג טרי ...

למעלה