היי :)

batbut

New member
היי :)

היי לכולם... קראתי את רוב ההודעות פה בפןרןם וכולם פה נראים ממש נחמדים וחמודים.. אני אשמח להצטרף לפורום הזה... :) אני גם כמו כולם פה כנראה, ראיתי לחיי האהבה ואהבתי את זה מאוד... גם הלכתי לסט צילומים שם... אה ואני חולה על יהודה....
טוב,זה מה שהיה לי לכתוב בנתיים... אז ביי ביי כולם נ.ב- מה זה לשרשר ?

ברוכה הבאה!

ספרי קצת על עצמך..... אה,ולשרשר זה להגיב על הודעה במקום לכתוב הודעה חדשה.כלומר,מה שאני עושה כרגע.... מקווה שתהני כאן!

actress

New member
../images/Emo6.gif את יודעת מה יש לי בשבילך תפקיד

את תהיי מדריכת השרשורים כאן

batbut

New member
היי....תודה על הברוכים הבאים... :)

אורנית, ביקשת שאני אספר על עצמי, אז האמת שאין כל כך מה לספר... אני בת 16 וקוראים לי בת-אל. מי כאן פגש את מישהו מהשחקנים? אני פגשתי חלק... אני לא מכירה כאן אף אחד אז בני כמה פה בערך האנשים? נ.ב- הנה שישרתי!
אה וactress את המנהלת פה? ולמי התכוונת לתת את התפקיד של מנהלת השירשורים? לי או לאורנית? ביי ביי...

עדי18

New member
אני פגשתי את....

יהודה לוי ואת יעל דואני.... את יהודה לוי פגשתי בשבוע הספר ואת יעל פגשתי אתמול בהצגה מרי לו....

SofyTofy

New member
אוקיי. אני פגשתי את...

פגשתי את יהודה לוי, סופי צדקה, דניאלה וירצר ומתי אטלס.. יש לי המון מזל. אגב, אני בת 12, כי רצית לדעת גילאים... אבל אני חושבת שאני הכי קטנה פה.. אז אני לא כל כך מוסיפה לממוצע..... חחח... אה ו.. ברוכים הבאים!

שחררר

New member
אני פגשתי את...

דניאלה, יהודה, מתי, יעל דואני , יעל הדר, עומר ברנע ו....זהו ואני בת 15 וחצי

ואני יצאתי לסרט עם יהודה לוי(ההורס)

ואני בת 14 אגב יש שמועות שתצא סידרת המשך לחיי האהבה.

pompii

New member
לא תהיה סדרת המשך ללחיי האהבה

אם יש שמועות אז זה הכל מבוסס על שטויות, באמת נראה לכם שתהיה סדרת המשך?! די, נגמר, דורון, רונה, מאיה, גידי וכל השאר חיים באושר ועושר עד עצם היום הזה!

עדי18

New member
יוווו אתם יודעים שיכולתי לפגוש את

דניאלה וירצר שבוע שעבר????? כי זכיתי במשחק הזה באתר של שחר אבל הייתי בחו"ל ולא ידעתי בכלל על זה הוא ניסה להתקשר אליי אבל לא היה לי את הפלאפון....רק היום פתאום אני רואה את האימייל על זה....איזה מעצבן...

1טופיפי

New member
אני פגשתי...

את יהודה לוי, מתי אטלס, סופי צדקה, יעל הדר, יעל דואני, ויסמין דאימונד

למעלה