היי קוראים לי עדן ואני חדשה פה
C craving brian New member 28/9/02 #2 היי! ברוכה הבאה לפורום!! אני שני, אני בת 15 מהרצליה ואני הכי אוהבת את בריאן! ספרי קצת על עצמך.....
S shiranbs New member 28/9/02 #4 היי לשני ולכולם... מה ממצב? קוראים לי עדן ואני בת 15, אני שרופה על הבקסטריט ואני ממש רוצה לדבר איתכם בפורום. אני אוהבת אותם 3 שנים כבר ואני בחיים לא יפסיק! מישהי ראתה כבר את הקליפ של ניק?
היי לשני ולכולם... מה ממצב? קוראים לי עדן ואני בת 15, אני שרופה על הבקסטריט ואני ממש רוצה לדבר איתכם בפורום. אני אוהבת אותם 3 שנים כבר ואני בחיים לא יפסיק! מישהי ראתה כבר את הקליפ של ניק?
S shiranbs New member 28/9/02 #5 ועוד משהו חשוב! אל תתיחסו לחתימה שילי, זה השם משתמש של אחותי ולכן כתוב את זה וגם תדעו שקוראים לי עדן! keep the bsb pride alive!
ועוד משהו חשוב! אל תתיחסו לחתימה שילי, זה השם משתמש של אחותי ולכן כתוב את זה וגם תדעו שקוראים לי עדן! keep the bsb pride alive!
S shiranbs New member 29/9/02 #9 היי שני!../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif כן גם אני ראיתי אותו רק באינטרנט כי עוד לא ממש מראים אתו ב mtv הורדתי אותו מ"קאזזה" וראיתי גם קצת ב דה פריג´ (אבל רק קצת).....
היי שני!../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif כן גם אני ראיתי אותו רק באינטרנט כי עוד לא ממש מראים אתו ב mtv הורדתי אותו מ"קאזזה" וראיתי גם קצת ב דה פריג´ (אבל רק קצת).....
L luv kev 4ever New member 28/9/02 #7 ../images/Emo20.gifהיי היי!!!! את חדשה וזה מאגניב, אני מקווה שאפשר יהיה לומר עוד הרבה זמן שאנחנו מעריצות של להקה קיימת.
../images/Emo20.gifהיי היי!!!! את חדשה וזה מאגניב, אני מקווה שאפשר יהיה לומר עוד הרבה זמן שאנחנו מעריצות של להקה קיימת.
T the bra1n New member 28/9/02 #8 היי אני יעל... אני לא מעריצה, אבל אני אוהבת את הפורום... נ.ב. ראיתן את התסרוקת של ניק בריאיו ן בפרידג´? זה נראה איום או שזאת רק אני?
היי אני יעל... אני לא מעריצה, אבל אני אוהבת את הפורום... נ.ב. ראיתן את התסרוקת של ניק בריאיו ן בפרידג´? זה נראה איום או שזאת רק אני?