היי :)

ysnoya

New member
היי :)

פעם מזמן הייתי פה ואז נעלמתי לתהומות הדוקטורט שלי. אחרי חמש שנים שלא נגעתי בבצק סוכר לבן של חברה יש יומולדת והתחשק לי לפנק. היה לי נורא קשה לחזור לזה. תוך כדי שאני עושה טעויות אני אומרת לעצמי "אה נכון צריך ככה וככה". אבל בסך הכל יחסית לחלודה הבלתי נתפסת מאוד נהנתי מהתהליך ולחזור לכיף הזה שרק בזכותו אפשר לעשות משהו שמונה שעות ולא להרגיש את הזמן טס.

בכל מקרה אני מראה לכן עוגת לגו מלחמת הכוכבים לילדון הכי חמוד בעולם שיחגוג מחר 6 שנים (מקווה שהוא לא גולש פה כי אז ההפתעה תהרס לו). את החללית שמתי על פלטפורמה כדי שהיא תראה קצת מרחפת וזה דרש עבודת הנדסה לא פשוטה (בשבילי :)..)
מתנצלת על הצילום הפלאפוני אני נותנת לה את העוגה על הבוקר וזו הייתה ההזדמנות היחידה לתיעוד.

למרות שבטח יעברו שוב כמה שנים לפני שאחזור לזה בכל זאת אשמח לשמוע הערות ותיקונים.תמיד שמחה ללמוד.

שבוע טוב וחג שמח,
נועה

ysnoya

New member
והחללית המרחפת

ועכשיו אני רואה שאפשר גם להתעלם לחלוטין מהחתימה שלי שרלוונטית לחיים אחרים

וואהו התמונות כל כך קטנות ומעט מטושטשות

קשה ככה לראות בבירור. סך הכל נראה מצויין וחמוד מאוד :).

ysnoya

New member
תודה ושאלה...

היי תודה על הפרגון שימחת אותי. כן,הזהרתי שאמצעי הצילום שעמדו לרשותי לא היו מיטביים :)

יש לי שאלה אם כבר- בשלב האפייה של העוגה היא הייתה מאוד ישרה אבל אחרי שהיא התקררה מעט צד אחד שלה ירד בגובה מעט יותר מהצד השני. מה עדיף במקרה כזה? ליצור איזושהי הגבהה קטנה (נגיד שני ס"מ) מבצק סוכר אבל אז תהיה פרוסה עם גוש בצק סוכר מלמטה או להוריד מיתרת העוגה כדי לישר לחלק שירד קצת.
וחוץ מזה שאלה נוספת אחרי שהנחתי את הבצק המרודד על העוגה והוא היה יפה ולא נמתח בהעברה ראיתי שאני רוצה טיפל'ה להזיז אותו לכיוון אחר לפני שאני מתחילה למתוח אבל דווקא אז הוא התחיל לקבל עיוות כי כנראה הוא התחיל להדבק לקרם וזה מתח אותו. יש דרך טיפה לשנות את התצורה הסופית בה הנחתי את הבצק על העוגה לפני שאני מתחילה לעטוף או שברגע שהנחתי על העוגה אבוד?

תודה רבה רבה!

אני באופן אישי מעדיפה ליישר את העוגה ולא

להוסיף עוד בצק סוכר שגם ככה נמצא בכמות די גדולה על העוגה.
לחילופין ניתן להוסיף עוגה במידה ויש כמובן :).
לגבי השאלה השניה האמת שלא ממש הצלחתי להבין, האם את מתכוונת שהעברת את הבצק לעוגה ואת רוצה לשנות את מיקומו? מה הסיבה? אפשרי טיפה להזיז ולשנות אבל לא יותר מידי.

למעלה