היי

gangrel

New member
היי

היי, אני חדש בפורום ובכלל בכל העניין הזה ויש לי כמה שאלות... -איך מתעוררים? -מה זה WILD? -מה זה MILD?

LucidGuess

New member
משום שבדיוק הייתי בדרך לישון....

משום שבדיוק הייתי בדרך לישון.... אז אני אכתוב בקיצור... בתור התחלה מאד הייתי מציע לך ליבדוק את ה"קישורים" בראש הדף, יש שם שני אתרים מעולים בעברית שמסבירים לך על חלומות צלולים, שיטות ליצירת חלומות צלולים והמון טיפים ודברים נחמדים אחרים, יש את אתר החלומות הצלולים של אלון ברמן ויש את האתר הזמני של גיא, שניהם כוללים הסברים מאד ברורים. MILD עזוב לדעתי סתם שיטה מעצבנת... בדיקות מציאות זו שיטה נחמדה למי שיש כוח במשך היום לעשות בדיקות מציאות... אני בדרך כלל שוכח.... WILD זו שיטה מדליקה ומגניבה ביותר ליצירת חלום צלול, בזריזות מה שקורה שאתה מתעורר ב 5:00 בבוקר אחרי 6-5 שעות שינה, אתה קם לכמה דקות ואז חוזר לישון, אתה מתחיל להתרכז במשהו שיחזיק את המודעות העצמית שלך ערה בזמן שאתה נירדם, מה שבא לך, השיטה הכי קלה לדעתי היא פשוט לשים מוסיקה שאתה ממש אוהב ( רדיו או דיסק ) ליד המיטה ולהתרכז רק במוסיקה בלי לינדוד עם המחשבות... חכה בסבלנות עד כניסתך ישירות לחלום צלול, שיטה שיכולה דרך אגב להיות מאד מפחידה אבל לא ניכנס לפרטים בשעת לילה מאוחרת זו... טוב יצא בסוף דיי ארוך לא נורא, אני המסביר הלאומי כאן
בהצלחה! ובדוק את קישורי הפורום לפני כל השאלות האחרות.... Lucid

KEiN

New member
הנה מכונה פצצתית

לאיזה שיטה היא מתאימה? (כאילו איזה שיטה היא מפעילה? לוסיד אני יגיד לך למה היא כן עובד ואיך: -הרי כל הקטע הזה שבו אנחנו לא מצליחים לחצלל- זה הכל פסיכולוגי. -ברגע שאיזה מכונה באה ואומרת לך 30 פעם ביום שאתה הולך לדעת שאתה חולם- פסיכולוגית היא מפנה את התת מודע שלך לשביל מחשבה אחר, וזה מוכח! -כאשר אתה בשביל המחשבה האחר- אתה חולם באותו שביל. כדאי להסתכל עליה 10 דקות כל יום- עדיף עם מוזיקה, אני כבר רואה תוצאות. (ולא זה לא ערוץ הקניות פה). ביי

LucidGuess

New member
אתה לא משתמש בזה שאני הכנתי....

אני רואה שאתה משתמש באנימציה המקורית ולא בזאת שאני הכנתי.... מה שהאנימציה המקורית אומרת ( באנגלית ) זה - "ברגע שתראה את עצמך בחלום תדע שאתה חולם", אתה בטוח שזה מתאים לך? בחלומות שלך אתה רואה את עצמך מהצד?? בגירסה שאני הכנסתי זה אומר בעברית ובכתב הרבה יותר גדול וברור - "בכל חלום שיהיה לך אחרי 6:00 בבוקר תדע מיד שאתה חולם ותהיה צלול לגמרי בחלום!!"... נראה לי יותר אפקטיבי מהמקורי שגם בקושי רואים שם את האותיות.... בכל מקרה אני מזמן כבר מחקתי את זה מהמחשב שלי, התאכזבתי מזה קשות...
Lucid

אנגלית עברית

מכיוון שאתה לא יודע אם זה בכלל יהיה נכון להגדיל את האותיות.. כי אולי זה הגודל שהם צריכות להיות יחסית עיגולים שברקע וכו.. אז אולי ה"עיברות" של העניין הוא פשוט לא אפקטיבי. וחוצמזה אנחנו לא יודעים עם kein מחצלל בגלל התמונה או בגלל ההשפעה הפסיכולוגית שיש לעצם האמונה שלו שזה עוזר
ותחשבו על זה..

KEiN

New member
שמע

עם מישהו יגיד לך כל היום שאתה לא יכול לאכול, אז אתה בסוף תתחיל להקיא, וזה ידוע! התת מודע קולט מה שנותנים לו, והוא הולך במסלולים שנותנים לו (כי אין מסלולים אחרים). כמובן שהשפעה פה היא פסיכולוגית, אבל מה לא? פיסית אתה מסוגל לחצלל תוך שניות המגבלה שלך היא פסיכולוגית. ברגע שהמכונה אומרת לתת מודע שלך שאתה תידע שאתה חולם אז אתה תידע (אם האי תגיד את זה יותר פעמים מאשר שאתה אומר לעצמך שצריך מאמץ בשביל לחצלל)- הרי התת מודע שלך קישר בין שתיי תכונות ´חלומות צלולים´ ו´מאמץ´ ומה שהמכונה עושה זה מפרידה את הקשר הזה בכח! כדאי לנסות, התוצאות לא באות בין-רגע, נכון, אבל אתה לא תאמין כמה פעמים אתה אמרת לעצמך שצריך מאמץ כדיי לחצלל. כדאי לנסות!

למעלה