היי

אוקיי

אם נתעלם רגע מהמרחק מהים, זה בערך 500 עד 1000 ₪ זול יותר מבמרכז. אני די משוכנע שההבדל במשכורות הממוצעות בין חיפה למרכז הוא לפחות 500 עד 1000 ₪ (נטו) לטובת המרכז.

shayCn

New member
לא

ההבדלים במחיה הם הרבה יותר גדולים מבחינת יחס ההכנסות להוצאות.
לדוגמא,בת"א אין חניה.אתה יכול להסתובב שעות ולחפש בבוקר..רק חניונים בתשלום.תנסה לחשב עלות חודשים מיותרת כמו חניה..
בכלל,סל קניות בצפון זול יותר מאשר במרכז.בדוק.

אבל אל תתן את תל אביב כל הזמן בתור דוגמא

תל אביב זה לא המרכז. תל אביב זו תל אביב.

לא

אותם אנשים שישנים בגבעתיים, מבלים בתל אביב. זה פשוט חוסך את עלויות המחיה ההזויות של תל אביב.

shayCn

New member
כמו שאמרתי

אין מה לעשות בגבעתיים..
אז ת"א היא המפלט.

זה נכון גם לגבי פ"ת,יהוד,כפר סבא(עוד איכשהוא יש כמה פאבים וקניון נורמלי) ועוד כמה מקומות על גוש דן.

מנהל את חייו דרך הפייס ?

מה הכוונה ?
האם כל מי שיש לו פייס הוא פסול מבחינתך ?

כל אחד שלא ירצה אותך יוכל למצוא חיים בכל רשת חברתית אחרת :)
ובאופן אישי , אני דווקא חושב שלמי שאין פייס ( או שהוא לא מסתובב שם לפחות פעם ביום יומיים ) אז או שהוא רוצה מאד לשמור על הפרטיות שלו ( שזה בסדר, אבל עד גבול מסויים ) או שהוא פשוט לא אדם חברותי , או שקשה לו להיות כזה..
אין מישהו מהמכרים שלי שאין לו פייס והוא לא גולש בו בתדירות גבוהה יחסית.
זה כמו שיש לך טלפון חכם עם ווטאפ .
ובהצלחה לך !
לא טוב לשים כאלו מגננות בגלל דברים שחווית, זה בסך הכל סוגר לך יותר מידיי אופציות שאפשר לתמרן איתן ולהגיע ליעד...

6liorbr1

New member
לא ציפיתי

שהמודעה שלי תהפוך לדיון בנושא נדל"ן- ועל ההבדלים בין חיפה לתל אביב.

ולגבי החים דרך הפייסבוק- ברוך השם ,אנשים היו חברותיים לפני הפייסבוק ויהיו גם אחריה. דווקא בזמן האחרון מדברים על כך שיותר ויותר אנשים מתנתקים מהרשת החברתית (יכול להיות אולי שיש רשת חברתית אחרת שכולם עוברים אליה, אבל אני לא מעודכנת).

אנשים קמים בבוקר, מצחצחים שיניים, מתקלחים, אוכלים משהו ויוצאים לעולם- הם חברותיים כלפי המאבטח בכניסה,הם חברותיים כלפי האנשים בעבודה שלהם. הם נחמדים לאנשים בזמן ארוחת צהריים. הם חוזרים הביתה וחברותיים כלפי מי שגר איתם ובמידה והם גרים לבד, אז הם חברותיים כלפי הכלב שלהם/ ארבע קירות. הם יוצאים החוצה ונפגשים עם החברים שלהם- וגם שם, הם יכולים להיות נורא חברותיים, נחמדים ובעלי יכולות ליצור קשרים חברתיים. ואת כל הדברים האלו הם יכולים לעשות מבלי להיכנס לפייבוק, פעם אחת.

יש לי מישהי בעבודה שלא מפסיקה להסתובב עם הפייסבוק שלה דרך הנייד. הראש שלה תקוע בתוך המכשיר והיא לא מפסיקה לעדכן ולהתעדכן. - דרך אגב, איתי ועם שאר הצוות היא יכולה להעביר יום עבודה של 8 שעות, ולהחליף איתנו במצטבר 3 משפטים. שכוללים בתוכם בוקר טוב. היא יושבת איתנו בהפסקות והיא בכלל לא מנהלת איתנו שיחות. האם היא אדם חברותי? אני חושבת שהתשובה ברורה. יכול להיות שדווקא אתה היית חושב שהיא החברה הכי טובה שלך. אז אולי היא מקרה קיצוני, אבל אני חושבת שיש עוד הרבה כמוה, שחייהם תקועים בתוך המחשב ולא מוכנים לצאת משם.

ועוד פעם, אין לי משהו נגד הפיסבוק, אחלה אתר, אחלה רעיון. לי זה לא מתאים. מכאן להלשיך שאני לא אדם חברותי, נראה לי קצת היסחפות. אבל אולי אני טועה.

עמק יזרעאל

ברוכה הבאה לעמק,בהחלט אחד היפים שיש בארץ.

למעלה