לא ציפיתי
שהמודעה שלי תהפוך לדיון בנושא נדל"ן- ועל ההבדלים בין חיפה לתל אביב.
ולגבי החים דרך הפייסבוק- ברוך השם ,אנשים היו חברותיים לפני הפייסבוק ויהיו גם אחריה. דווקא בזמן האחרון מדברים על כך שיותר ויותר אנשים מתנתקים מהרשת החברתית (יכול להיות אולי שיש רשת חברתית אחרת שכולם עוברים אליה, אבל אני לא מעודכנת).
אנשים קמים בבוקר, מצחצחים שיניים, מתקלחים, אוכלים משהו ויוצאים לעולם- הם חברותיים כלפי המאבטח בכניסה,הם חברותיים כלפי האנשים בעבודה שלהם. הם נחמדים לאנשים בזמן ארוחת צהריים. הם חוזרים הביתה וחברותיים כלפי מי שגר איתם ובמידה והם גרים לבד, אז הם חברותיים כלפי הכלב שלהם/ ארבע קירות. הם יוצאים החוצה ונפגשים עם החברים שלהם- וגם שם, הם יכולים להיות נורא חברותיים, נחמדים ובעלי יכולות ליצור קשרים חברתיים. ואת כל הדברים האלו הם יכולים לעשות מבלי להיכנס לפייבוק, פעם אחת.
יש לי מישהי בעבודה שלא מפסיקה להסתובב עם הפייסבוק שלה דרך הנייד. הראש שלה תקוע בתוך המכשיר והיא לא מפסיקה לעדכן ולהתעדכן. - דרך אגב, איתי ועם שאר הצוות היא יכולה להעביר יום עבודה של 8 שעות, ולהחליף איתנו במצטבר 3 משפטים. שכוללים בתוכם בוקר טוב. היא יושבת איתנו בהפסקות והיא בכלל לא מנהלת איתנו שיחות. האם היא אדם חברותי? אני חושבת שהתשובה ברורה. יכול להיות שדווקא אתה היית חושב שהיא החברה הכי טובה שלך. אז אולי היא מקרה קיצוני, אבל אני חושבת שיש עוד הרבה כמוה, שחייהם תקועים בתוך המחשב ולא מוכנים לצאת משם.
ועוד פעם, אין לי משהו נגד הפיסבוק, אחלה אתר, אחלה רעיון. לי זה לא מתאים. מכאן להלשיך שאני לא אדם חברותי, נראה לי קצת היסחפות. אבל אולי אני טועה.