היי

1Shir

New member
לא אכפת לי ממכם בלי קשר
אבל נהפוך הוא

אני אולי הפסדתי כסף (אם המחיר יירד)
אתה לא ב"סכנה" הזאת
רוב האנשים שמעורבים אישית במחירי הדיור הרבה יותר מודאגים מהעניין מאשר אנשים שלא מעורבים. אותי אישית לא עניין מה יקרה למחירים כשקניתי. בין השאר, בגלל שאני לא חושבת שאני אהיה בצד המפסיד, אבל כמובן שאי אפשר לדעת... בטח שלא בישראל שכל רגע יש פוטנציאל לסגור את המדינה. אני לא אשכח איך רגע אחרי שקניתי עפו טילים על ת"א

shayCn

New member
1.זה לא שיש 'גם' המחפשים סקס חסר מטרה

זה - בעיקר מחפשים סקס חסר מטרה..

2.זאת הבעיה עם אנשי המרכז..אתם בטוחים ש3500 ש"ח לדירת 50-60 מטר זו מציאה וזה זול..(הכל יחסי,כן?)
וזה קצת קשה לעשות סקס כשאין איפה לשים את הראש בלילה.

3.יאפ.צריך להגיע ביום מרוכז לראיונות אצל בעלי בתים בשביל לגור באיזה מרתף של מטר על מטר שהצינוק בכלא נראה טוב וגדול יותר ממנו.

לא הוספתי בעיות חניה,פקקים,תחבורה ציבורית כמו רכבת קלה,אבל יאללה נו,העיקר שיש לילה לבן..פחחח

זה לא נכון

בתור גבר אני יכול להגיד לך, שבחיפושים שלי אחר קשר רציני לא נתקלתי בנשים שחיפשו סקס ללא מטרה. מן הסתם זו בעיה שגברים עושים לנשים, אבל אתה גבר...

אם אתה מוכן להרחיק 10-20 ק"מ מת"א, אתה תמצא את אותה דירת 50-60 מטר בפחות מ- 3000 ש"ח. כמה זה כבר יותר זול בחיפה ? יש לכם דירות כאלו באזורים טובים (כלומר עם אוכלוסיה איכותית) ב 1500 ש"ח ?

לגבי חניה, פקקים... אלו החסרונות כשאתה חי בסביבה כל כך צפופה. מצד שני, כשיש כל כך הרבה אנשים, יש גם מבחר עצום לרווקים...

shayCn

New member
זה לא נכון

גברים מחפשים סקס בלי מטרה,אבל זה בדיוק מה שמשפיע על חברה שלמה של פ"ופ.
למה הורדת את מחיר הדירות במרכז לריצפה? תודה בעובדה ש3000 ש"ח לדירת 50-60 מטר ברמת גן זו מציאה מארץ המציאות.רוב הדירות שגם נמצאות בסטנדרט נורמלי שם, הרבה יותר יקרות.
בחיפה אתה יכול למצוא דירה במרכז הכרמל במחיר דומה או לפחות ברחוב דרך הים משקיף מההר על כל הנוף והים.
ה-10 דקות נסיעה מרמת גן למקום העבודה בת"א יכול לקחת הרבה הרבה יותר זמן,דלק ושלווה..
לגבי הסיפא,אולי זו הבעיה בת"א..ההיצע של הרווקים/ות.זה שוק.כמו אתר הכרויות אחד גדול,לכן לאף אחד לא איכפת שם מאף אחד.

בשורה התחתונה

אתה נכנס לאתר היכרויות, מזין את שדות הסינון המתאימים לך, ובאזור תל אביב אתה מקבל 200 פרופילים נשיים שעונים על הקריטריונים, בעוד באזור חיפה אולי 20. זה בערך היחס.

לא אמרתי 3000 לדירת 50-60 מטר ברמת גן, אלא 3500. ניתן למצוא בפחות מ 3000 אם אתה מוכן להרחיק 10 עד 20 ק"מ מכיכר המדינה בתל אביב.

את הנסיעה של 10 דקות מרמת גן לתל אביב, אתה יכול לעשות על אופניים חשמליים... או בתחבורה ציבורית.

ואני אומר לך שוב שמהנסיון שלי, כל הבחורות שהגיעו איתי לדייטים היו רציניות לגמרי במטרה שלהם למצוא זוגיות. לא היו משחקים. אולי זה גם תלוי בסינון שאתה עושה, אך כשיש כזה מבחר, אפשר להפעיל מערכת סינונים נוקשה יותר.

shayCn

New member
הכל יחסי,דניאל ידידי

אתה אמנם תקבל היצע של 200 פרופילים נשיים,אבל אל תשכח שגם היצע הגברים ביחס לכל אחת מהן הוא גבוה יותר..אז למי זה טוב בדיוק?
לא לגברים..
משום מה אני שומע כל הזמן על אנשים שגרים בדירות ב3000-3500 באזור ת"א ורמת גן בחדר עם שותפים..
אני אסע על קורקינט חשמלי רק על חוף הים..

לא מתאים לי לנסוע בגשם על אופניים,
אבל אם למישהו יש תחביבים מיוחדים..אז שיהנה.
ולא דיברתי ספציפית עליך.אלא על הרוב.בנות הן גם בדר"כ יותר רציניות
בכוונות שלהן(ככה הסטיגמה),כבר הזכרנו את זה.
הסינון שלי לא קשור למבחר.רק לעצמי,לרצונות ולמטרות.אם אני אמצא מישהי מתאימה,מה טוב ואם לא -אז לא,
אבל אני לא אחיה בשקר עם מישהי שאני לא אוהב או לא מתאימה.

תראה

בפריפריה בחורים בגילנו הם כבר עוף נדיר, כל החברים כבר התחתנו, מדברים כבר על ילד שלישי ושידרוג לדירת 5 חדרים (אחרי שסיימו או כמעט סיימו את המשכנתא על ה 3 חדרים הראשונה)... במרכז הארץ המצב שלנו מקובל ונפוץ. הרבה יותר נעים להתנהל במקום שבו אתה "רגיל" ולא "חריג". לא כך ?

תעשה הבחנה בין רמת גן לתל אביב, אלו עולמות אחרים לגמרי של מחירים. בצד של רמת גן אתה יכול לקבל דירה נחמדה מאוד ב 2500 ש"ח, אך 300 מטר מהדירה הזו, באזור שהוא כבר תל אביב, תשלם 5000 על דירה נחותה ממנה. תל אביב לא קשורה לכלום, היא בסטרטוספירה.

לגבי נסיעה לעבודה, הרבה מגיעים על כלים חשמליים. אני למשל מגיע ברכב, ונכון שלוקח לי קרוב לשעה בשעות השיא, אבל זה לא סוף העולם ושווה את ההקרבה לדעתי. אני בטוח שגם בחיפה בשעות השיא לא מגיעים ממקום למקום באופן מיידי.

shayCn

New member
אז ככה

בחיפה אפשר להגיע מכל מקום לכל מקום ב20 דקות ואין דבר כזה
שעות שיא,לפחות לא משהו שמתקרב לת"א

בגלל פוליטיקאים שחושבים כמוך,הפריפריות אף פעם לא מתקדמות,
כי התחבורה בינם לערים מנותקת ואין להם כוונות רציניות לנסות ולשפר.
בפריפריות במדינות אחרות יש מספיק היצע של רווקים/ות ולא צריך לנדוד לעיר כדי למצוא אהבה.
גוש דן כולו הוא לא מקום טוב כלכך לגור בו בראיה קדימה.
זו תהיה מגה עיר שתתפשט ותשאוב את שאר הערים לחלק מת"א(בדיוק כמו יפו ובת ים כיום) והצפיפות,הפקקים והלחצים רק יגדלו יותר.
כן,גם המחירים יהיו גבוהים יותר.
אין לי מושג איך הגעת למסקנה שבת"א יש סיכויים גדולים יותר למצוא זוגיות,כי זו העיר עם מספר הרווקים/ות הגדול ביותר בארץ..לא מספר הנשואים/ות הגדול בארץ..

נ.ב לקורקינט חשמלי יש סוללה שמספיקה מקסימום לשעה..

תל אביב היא העיר עם מספר הרווקים הגדול בארץ

בגלל שרווקים מהגרים אליה מכל ערי הפריפריה. וברגע שמוצאים זוגיות ומתחתנים, עוזבים את תל אביב.

הפוליטיקאים לא אמורים לחשוב כמוני. אני חושב על מה טוב לי עכשיו, והמרכז הוא ללא ספק המקום שטוב לי יותר עכשיו ובעבר (מכל הבחינות: מערכת חינוך טובה ונגישה יותר, מערכת בריאות טובה יותר, יותר מקומות בילוי, יותר רווקים ורווקות, יותר מקומות עבודה, שכר יותר גבוה.. להמשיך ? כי אני יכול עד מחר...).

נ.ב אפשר לטעון בעבודה. ובכל מקרה, על קורקינט חשמלי אתה יכול להגיע מקצה אחד של העיר לקצה השני ב 30 דקות גג.

shayCn

New member
הרבה מאותם רווקים ורווקות

גם נשארים בביצה של חיי הלילה הסוערים..
בת"א הכי קל לראות כל מיני בליינים מזדקנים שאפילו מגיעים ל50
ומתנהגים כמו חיילים משוחררים ויוצאים כל יום ולחפש סקס.

כן..אתה יכול להמשיך,כי אני עדיין לא משוכנע שהמרכז יותר טוב מכל מקום אחר.
יותר מקומות בילוי זה נכון,אבל אם אתה זוכר את השרשור מאתמול על
כוונות לקשר רציני,אז היתרון הזה מתבטל כשרוצים להתמסד(אלו שרוצים)..
מערכת בריאות טובה יותר? לא בהכרח.ברוב הערים הגדולות בארץ אפשר
למצוא מערכות בריאות טובות ושוות.
שכר גבוה זה יחסי.אתה מרוויח יותר,אבל משלם יותר על הוצאות אז בסוף נשאר עם סכום דומה למישהו שגר בצפון,מרוויח מעט אבל ההוצאות
שלו גם כן נמוכות..
מערכות חינוך ברמה גבוהה יש גם בצפון וגם במרכז,אבל הן עולות כסף רב..אם כבר,אז בצפון בתי ספר פרטיים זולים יותר ונותנים חינוך ברמה גבוהה.
נראה לי שהתכוונת לתרבות ברמה גבוהה ועם זה אני מסכים שבמרכז
יש הרבה יותר אופציות.

שוב,אני אוותר על קורקינט באמצע העיר.לא מתאים.עדיף בטיילת חוף ים
לא צפופה מדי..

למה

יותר מקומות בילוי זה מתבטל כשרוצים להתמסד ? לאחר שאתה ממוסד אתה כבר לא מבלה ? :)

זה שתל אביב מאפשרת לך להיות בן 50 ולהתנהג כמו חייל משוחרר, לא אומר שאתה לא יכול להתנהג גם כמו בן 50. זו בחירה שלך.

מערכת הבריאות הרבה יותר טובה באזור המרכז. זה אומר שירותי בריאות ברמה גבוהה גם בלילות ובסופשים, יותר רופאים מומחים בכל תחום, יותר ציוד יקר (כדוגמת מכשירי CT ו MRI) ועוד. זה מתבטא גם בתוחלת החיים הארוכה יותר בממוצע בערי המרכז בהשוואה לערי הפריפריה.

במערכת חינוך אני מתכוון גם לאוניברסיטאות ומכללות. מה יש אצלכם ? על אוניברסיטת חיפה לא ארחיב. הטכניון מקום נחשב ללימודים ריאלים, אבל גם מאוד קשה לסטודנטים. תראה כמה מבחר יש במרכז: אוניברסיטת תל אביב, בר אילן (אפילו העברית במרחק נסיעה סביר), אריאל, מכון ויצמן, מכונים להכשרת מורים כדוגמת סמינר לוינסקי/סמינר הקיבוצים/בית ברל, מכללות איכותיות בשפע...

shayCn

New member
לאחר שאתה מתמסד

אתה לא יוצא למועדונים בשישי בערב או להשתכר בפאב עד הבוקר
כשתינוק מחכה לך בבית..או שכן? :)
נראה יותר שת"א סוחפת למקום של התנהגות כזאת.ברור שהבחירה תמיד שלי במקרים כאלו.
תבדוק שוב לגבי מערכות בריאות,אני ממש לא בטוח לגבי זה.
בחיפה יש את רמב"ם ובית הספר לרופאים הגדול בארץ.
יש גם המון מוסדות לימוד שאתה מתעלם מהם..
נכון,הטכניון ואוניברסיטת חיפה מובילות(אונ' חיפה לוקחת את אונ' ת"א בכמה וכמה תחומים).יש גם את מכללת עמק יזרעאל,ויצ"ו חיפה,מכללת הגליל המערבי,אורט בראודה.
ולא דיברתי עוד על הטבע השופע,הירוק,השלווה.יערות הכרמל,כיפת הזהב
חופי ים מקסימים ללא תשלום..
מה בת"א? המון בטון..

תראה

"ולא דיברתי עוד על הטבע השופע,הירוק,השלווה.יערות הכרמל,כיפת הזהב חופי ים מקסימים ללא תשלום.."

הטבע השופע, הירוק והשלווה - יש את פארק הירקון.
יערות הכרמל - נשרפו.
כיפת הזהב - מבנה פגאני (או שאתה מדבר על האיצטדיון החדש של מכבי חיפה ?)
חופי ים מקסימים ללא תשלום - לא חסר ים במרכז...

shayCn

New member
תשמע

יערות הכרמל לא נשרפו.נשרף חלק מסויים ששיך למורדות המערביים.
אתה מוזמן לבקר ולהיווכח..
כיפת הזהב והגנים הבאהיים הם מבנים עם משמעות,הם סמל בחיפה.
יש את גן הפסלים,מוזיאון חיפה,המוזיאון הימי,המוזיאון לאמנות.
מהר הכרמל הנופים הרבה יותר יפים ומשקיפים עד להרי הלבנון מסטלה מאריס.
חוץ מזה,בחיפה יש חומוס מעולה :)
תגיד,כמה עולה להשכיר כיסא בחוף הרצליה?בחוף ירושלים?
(תכניס את זה להוצאות נוספות יחד עם תשלומי החניה)

אתה כזה פטריוט של חיפה

אין טעם להתווכח...

נ.ב זה נכון שיש לכם טילי פטריוט שמגנים על בתי הזיקוק מפני תקיפת חיזבאללה ?

shayCn

New member
פעם לוחם,תמיד לוחם

יאפ,יש גם טילי פטריוט.

תגיד,זה נכון שיש לכם משחתות שמגינות עליכם מחדירת מחבלים מעזה לחופי
ת"א היוקרתיים?

לא צריך משחתות

יש מערכת "רואה - יורה" על הפרושה על גבול עזה.

כל מחבל שהיא רואה, היא יורה (והיא רואה טוב).

shayCn

New member
אני מקווה שהמערכת

מסתכלת ורואה..ולא משקיפה על בנות אשקלון היפות והענוגות..

שני דברים:

1. למערכת שדה ראיה של 180 מעלות לכיוון עזה, אז אין יכולת להביט על אשקלון.
2. את המערכת מאיישות חיילות (הן העיניים, והיד על ההדק).

אז אם כבר, ייתכן שהמערכת משקיפה על בני עזה היפים והענוגים...

מעניין מה קורה אם אחת התצפיתניות שלנו שמפעילה את המערכת, נגיד תופסת בעדשה הטלסקופית גבר עזתי מושך, ועוקבת לאורך חודשים אחר חייו (איך שהוא אוכל לבנה עם זעתר, ואיך שהוא יורה לאוויר בחתונות של חברים), ובסופו של דבר מתאהבת בו עד כלות. ואז יום אחד היא רואה שהעזתי אהוב ליבה, לפתע כורע על בירכו (היא מבקשת אישור בקשר אם מישהי מהחיילות האחרות ירתה בו, ומקבלת אישור שלא) ולפתע היא רואה שהוא מציע נישואין לעלמה ערביה צעירה. האם יש מצב שהיא תירה בה כדי למנוע את הנישואין (הרי כל הזמן היד שלה על ההדק, והאצבע ממש מדגדגת) ? או שאולי תירה בו כדי שלא יהיה של אף אחת אם לא יכול להיות שלה ? מה היא צריכה לעשות בסיטואציה כזו ? אתה חושב שמכינים את החיילות לאפשרויות כאלו ?

למעלה