עשית לי חשק חח
M Music Man XD New member 7/6/13 #34 אהובה עוזרי - צלצולי פעמונים הדיסק הזה כל כך הולך להתווסף לאוסף שלי. איזה שיר מדהים. אין מה להשוות בין זה לבין הפופ-ים תיכוני בשקל שמתנגן היום ברדיו.
אהובה עוזרי - צלצולי פעמונים הדיסק הזה כל כך הולך להתווסף לאוסף שלי. איזה שיר מדהים. אין מה להשוות בין זה לבין הפופ-ים תיכוני בשקל שמתנגן היום ברדיו.
M Music Man XD New member 7/6/13 #41 שאלת אותי בדיוק את אותה השאלה לפני שבוע בערך לא, אשמע עכשיו. והדיסק שהתכוונתי אליו הוא הדיסק שממנו לקוח השיר.
שאלת אותי בדיוק את אותה השאלה לפני שבוע בערך לא, אשמע עכשיו. והדיסק שהתכוונתי אליו הוא הדיסק שממנו לקוח השיר.
M Music Man XD New member 7/6/13 #42 שמעתי אותו עכשיו. הוא נשמע בדיוק כמו שחשבתי. היא גלגלצה אותו לגמרי. מעדיף את המקור.
ע ערן1987 New member 7/6/13 #49 נכון, אבל לא ענית לי!! בכל מקרה, אני לא מסכים איתך ואני חושב שיש משהו קצת off-גלגל"צי בגרסה של איה.. אני חושב שזו גרסה מדהימה ומרגשת מאוד, יש בה משהו מיוחד מאוד
נכון, אבל לא ענית לי!! בכל מקרה, אני לא מסכים איתך ואני חושב שיש משהו קצת off-גלגל"צי בגרסה של איה.. אני חושב שזו גרסה מדהימה ומרגשת מאוד, יש בה משהו מיוחד מאוד
M Music Man XD New member 7/6/13 #52 נראה לי שעניתי! אין לי כוח לחפש את זה עכשיו, לא משנה אולי אני צריך לשמוע שוב.
E Eurovision Aces New member 7/6/13 #47 Selena Gomez - Slow Down השיר הלא-ישראלי הראשון שקניתי אי פעם
E Eurovision Aces New member 7/6/13 #51 שירים של אומנים ישראלים בעיקר לתחרויות ביאנטרנט שאני משתתף בהן והורדות באיכות טובה של אומנים ישראלים היא נדירה
שירים של אומנים ישראלים בעיקר לתחרויות ביאנטרנט שאני משתתף בהן והורדות באיכות טובה של אומנים ישראלים היא נדירה