היי!!

olgit25

New member
היי!!

היי לכולם :)

אני לא ממש חדשה פה אבל עד עכשיו הייתי בעיקר על תקן קוראת בלבד :)

אני בת 28, מלאה פלוססס וחדשה במרכז!!

אני גם מחפשת להכיר... אבל בעיקר מחפשת המלצות לבריכה + חדר כושר במרכז... (איזור פ"ת) שיהיה בו נעים גם לאנשים גדולים....

תודה לכולם :)

עופר 123

New member
ברוכה הבאה לפורום הכי עגול ברשת

לגבי חדר כושר ובריכה שיהיה בהם נעים לשמנים - יהיה נעים בכולם, ובלבד שלא תחשבי שאת פחות טובה או מוצלחת מן המתעמלים הרזים יותר. כל אחד יכול לעשות ספורט איך שהוא רוצה והיכן שהוא רוצה, ולא צריך לבחור את מקום האימון לפי כמות השמנים

תתחדשי על ההגעה למרכז (מהיכן?), ואני מבטיח לך שאם תכתבי קצת פה, מהר מאוד יכירו אותך

olgit25

New member
תגובה :)

נעים מאוד עופר :)

אני באר שבעית במקור... מסיימת בדיוק תואר שני , אין הייטק בב"ש אז עברתי למרכז...

וכוונתי הייתה שיש כל מיני בריכות וכל מיני חדרי כושר... ואם יש המלצות למקומות ספציפיים אשמח לשמוע! אני אוהבת שיש מסלולים בבריכה מקורה :)

אישית אני מאוד מאוד מרוצה מהולמס פלייס

יש הולמס פלייס פמילי ממש על הגבול שבין גבעת שמואל לפ"ת.

עשיתי שם מנוי לי ולבנות ואני יכול להגיד לך שלא מעט אנשים בכל הגדלים האפשריים מתאמנים,ושוחים ועושים ספינינג והולכים לחוגים והאוירה מדהימה,וצוות המדריכים פשוט מדהים וגם התנאים הפיזיים במועדון מצוינים.

מחיר המנוי באזור 300 כמו בכל מועדון כושר אחר.

אה,ואם תחליטי להרשם...שלא תחלמי לוותר על שיעורי הספינינג של סיגל.

המדריכה הזאת פרפקציוניסטית וככה בדיוק נראה ומרגיש כל שיעור שלה.

הזמן טס עם מוסיקה משגעת ואנרגיות חיוביות...פשוט כיף אמיתי!!!

supersonic777

New member
הי,לא פתח תיקוואי,אך מכיר את ספורטן...

בטוח שיש עוד הרבה מקומות

הדר מור1

New member
גם אני שמעתי דברים טובים על הבריכה בספורטן פת

הם השקיעו הרבה ויש להם גם בריכה מקורה (שאני בתור שומרת על העור מהשמש חושבת שזה מאוד חשוב)
אני מנויה בספורטן הוד השרון ומרוצה מאוד אז אני מניחה שזה נכון לכל הרשת
הולמס פלייס גם הבנתי סבבה יש לי חברה מנויה שם אך זה תלוי היכן את גרה בפתח תקווה, חשוב שיהיה לך נוח להגיע בכדי שבאמת תגיעי :)
בהצלחה!!!

רק כדי שתקבל קנה מידה להשוואה

הייתי מנוי בעבר לכפר המכביה ושילמתי 4400 ש"ח לשנה מנוי ליחיד.

עכשיו אני משלם להולמס פלייס 645 ש"ח למנוי משפחתי ויש לי בריכה וחדר כושר וחוגים הרבה יותר טובים ממה שהיו לי במכביה.

אני מסכים עם הדר שהבחירה תלוי באזור ומי שגר קרוב למרכז פ"ת יעדיף ספורטן ומי שקרוב לקרית אונו יעדיף את הולמס פלייס גבעת שמואל אבל מבחינת מחיר אני לא חושב שהולמס פלייס יקרנים במיוחד בטח לא ביחס לתמורה שהם נותנים ובהשוואה למתחרים.

למעלה