היי היי אני חדשה בפורום, מה המצב? מתי משודרת התוכנית?
T the silence girl1 New member 18/9/02 #2 היי לילי. ברוכה הבאה../images/Emo45.gif../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif הסדרה משודגרת בערוץ 3 כל יום שבת בשעה 11:30(35?) מקווה שתהני פה
היי לילי. ברוכה הבאה../images/Emo45.gif../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif הסדרה משודגרת בערוץ 3 כל יום שבת בשעה 11:30(35?) מקווה שתהני פה
M maayan15 New member 18/9/02 #5 ברוכה הבאה! אני מעיין ואני....נשמעת כמו מישהי ב A.A.... חחח.....אני כמו כולם כאן...מכורה ל"הכי גאים שיש"
ברוכה הבאה! אני מעיין ואני....נשמעת כמו מישהי ב A.A.... חחח.....אני כמו כולם כאן...מכורה ל"הכי גאים שיש"
E enya New member 18/9/02 #6 אני גם רוצה להגיד לך ... ברוכה הבאה!!! והמלצה ממני - לא כדאי לך לפספס פרק כי אני לפחות לא יכולה לחיות בלי מנה שבועית של בריאן ...
אני גם רוצה להגיד לך ... ברוכה הבאה!!! והמלצה ממני - לא כדאי לך לפספס פרק כי אני לפחות לא יכולה לחיות בלי מנה שבועית של בריאן ...
ש שניש New member 19/9/02 #7 היי ברוכה הבאה!../images/Emo65.gif כמו שאת רואה אנחנו (ברובנו, חוץ מהאלה שאוהבות את ג´סטין) מכורות חזק לבראין ! הוא האויר שלי לנשימה!!!!!!!!!!!!!
היי ברוכה הבאה!../images/Emo65.gif כמו שאת רואה אנחנו (ברובנו, חוץ מהאלה שאוהבות את ג´סטין) מכורות חזק לבראין ! הוא האויר שלי לנשימה!!!!!!!!!!!!!