היי

adi2488

New member
היי

אז ככה...אני לא יודעת בכלל למה אני כותבת. אין משהו מיוחד. פשוט בא לי להוציא קצת. ואולי לקבל חוות דעת..
אז כמובן שהעניין הוא המצב החברתי..ויותר לכיוון העניין הזוגי.. שלא קיים כל כך בתקופה האחרונה..ואולי בעצם כבר די הרבה זמן.
שמתי לב שלאחרונה הרבה בחורים מציעים לי לצאת..ולפני שכולם פה קופצים וכותבים לי בתגובה "צרות של עשירים" ..זה קצת יותר מורכב.

כשמישהו ניגש אליי ומתחיל לדבר, אני זורמת, הכי בכיף..לא חושבת בכלל על למה הוא ניגש.. ואז בדרך כלל מגיע המשפט "אפשר את הטלפון שלך?" או משהו בסגנון..
אני מניחה שבחורות מוצאות את זה מחמיא..אותי זה מביך. קודם כל כי אני מתחילה לעשות פרצופים..ולהצטער..וכל זה כי לא נעים לי להגיד "לא". אני מאוד מעריכה גבר שקם ועוזב את החבר'ה שלו
וניגש למישהי שבד"כ נמצאת עם עוד חברות..המצב הזה לא נעים בכלל..וצריך המון אומץ בשביל זה..
אז אחרי כמה בחורים בערב..שמקבלים "לא"..ואחרי כמה ימים שמלאים בכמה בחורים שמקבלים "לא", אני מתחילה להרגיש ממש רע.
אולי זה בגלל כמות ה"סליחות" שאני מפיצה..
אולי זה בגלל שאני מרגישה הכי מתנשאת בעולם..כאילו אף אחד לא מספיק בשבילי. וזה ממש לא המצב.
אני הכי ביישנית בעולם. השיחה הזורמת שבאה לפני בדרך מלווה באלכוהול..לא צריך הרבה, אבל זה מספיק כדי קצת להרגיע אותי..
ואחרי X בחורים שאני מסרבת להם, ובסופו של ערב מוצאת את עצמי שוב לבד...וכן רוצה מישהו שיחבק, ושאני אוכל לדבר איתו..אני חושבת על כל הסירובים האלה. ועל כל הבחורים שיכולתי לו להם "כן".
אז אני לא רוצה "להתפשר". ובשיא הכנות, זה פשוט לא זה..(אני מניחה שמראה חיצוני די חשוב בשבילי..ואני לא רוצה לצאת שטחית בטירוף..כשאני אומרת "לא זה"-אני מתכוונת למראה)

חשבתי לנסות לגשת למישהו שאני אבחר סוף סוף..אבל הפחד מסירוב הורג אותי. ובאמת שאני לא חושבת שיש לי אומץ..

חוות דעת? הזדהות?
הכל הולך..

בבקשה אל תקראו לי סנובית. אני פשוט ביישנית מדי.
סופשבוע נעים לכולם :)

אחת77

New member
הי עדי

אני לא חושבת שהבעיה היא הביישנות שלך. אלא הפחד- הפחד להתאכזב מהלא שתקבלי, הפחד להתאכזב מהבחירה שתבצעי. ואולי גם הפחד לאכזב (משפחה, חברות וכו) נראה שאת זקוקה לייעוץ אישי. זו לא בושה. לנסות להבין מאיפה זה נובע וכיצד לטפל בזה, כי זה לא יעלם כך סתם. בהצלחה

ivgy1980

New member
אם לא תקחי סיכון - לא תדעי מה הפסדת

המון נשים עושות ת'טעות הזו. כן, גם לי סירבו - ואז היכו על חטא - וכבר היה מאוחר.
את לא צריכה לפתוח את כל הלב בפני הזר הראשון. אבל כן כדאי לתת הזדמנות בסיסית.
אם לא "תתפשרי" - לא תגיעי לכלום. החוכמה היא לעשות את ה"פשרה" הנכונה והמתאימה.

Megie

New member
היי עדי

קודם כל-ברוכה הבאה!
אם את מודעת לזה ויודעת איפה זה מפריע- אצ יכולה לשלוט בנטיה לסרב..את כרגע חיברת שתי נושאים-את כותבת שאולי את תגשי לזה שתבחרי סוף סוף-כלומר, את הקודמים באמת דחית מהעובדה שלא ממש רצית-מעבר לביישנות..ואם הביישנות הייתה מקור הדחיה-אז איך תצליחי להיות בעצמך זאת שניגשת?
בגדול, את צריכה לעבוד עם עצמך קצת כדי להרגיש בטחון.. אל תפחדי מסירוב כי גם הוא בונה אותך ומחזק-לפחות תדעי שניסית, כלומר-יש לך יותר מה להרוויח ממה להפסיד.
תנסי תחילה לאפשר לעצמך להיפתח לאלו שניגשים-לאלו שבאמת לטעמך.. עם הזמן יהיה לך קל יותר להצליח עם בחורים-במיוחד עם אלו שאת באמת תבחרי...

שלום

לא רצוי למהר לקרב את הקשר, למשל לתת מספר טלפון. קודם-כל עדיף לשוחח ולהכיר כמה זמן. כשמפתחים חיבה וחושבים שהאדם נחמד, מתקרבים. תוכלי להגיד בעדינות שאת לא נוהגת ליצור קשרים עם זרים שלא נהייתה לך אתם קרבה. אם הבחור נראה לך נחמד ותחשבי שאת רוצה להמשיך אתו בקשר, אולי תחליפי מספרים. לפני-כן , אם תרצי ומצאת בו עניין כלשהו, המשיכי לשוחח אתו בהנאה ולהכיר אותו, ואז תרגישי כמה תרצי להתקרב.

ברור שאת לא צריכה לתת לכל מי שמבקש

וגם לא להמשיך לדבר איתו בנוסף.

מי שלא נעים לך את צריכה לנפנף אותו לפני שהוא מבקש טלפון!!
את גם לא חייבת לתת לכל אחד נחמד,פשוט לא חייבים!!
אולי המגמתיות הזו,מבקשים טלפון בסוף,מבאסת את ההמשך.לי זה היה מבאס.כאילו זו היתה המטרה מהתחלה,ציידי הטלפונים.
אבל את צריכה גם לקפוץ למים.אין אפס. בחיים אתה נותן קצת כדי לקבל.בלי זה,אין כלום.

זו המטרה מההתחלה

אנחנו מאד תמימות..את זה אני למדתי על בשרי...
כשגבר מגיע לדבר איתנו - זו המטרה מההתחלה..
אחרת למה שיגשו לדבר איתנו?

(כמובן זה יכול להיות גם עוד שני דברים -
א. יש מישהי שהוא מנסה לגרום לה לקנא ... ולכן מפלרטט איתנו..
ב. דרכנו הוא מנסה להגיע לחברה שלנו... )

בכל אופן למעט יוצאים מן הכלל בקטנה..לגבר תמיד יש מטרה כשהוא מגיע לדבר איתנו.

אז ככה

יכול להיות שמרוב ביישנות וחששות מגברים קשה לך להבין את הפוטנציאל של הגבר מולך..
אני מציעה לך משהו אחר
תני את הפון שלך!
לא כולם מתקשרים אחר כך
מי שמתקשר..
תצאי איתו לדייט או שניים - במקום ציבורי.. קרוב לבית שלך - בשעות אחר צהרים ערב מוקדמות -בלי שידע היכן את גרה..
אין לך מחויבות למגע או לכלום..
לפעמים זה מה שמלחיץ בחורות - החשיבה שהן חייבות משהו לגבר או שהוא מפגין חרמנות גלויה או סמויה.
כמובן
אם הדייט לא כייף לך - תקצרי.. אם הוא פוגעני - תלכי באמצע.

וממליצה לך לקרא את הספר - של שרון רובינשטיין - למה היא ולא את
יש שם המון חוכמה נשית איך להתנהל עם גברים.

ולגבי להתחיל עם מי שאת רוצה..
אם יש מישהו כזה.. את יכולה בעדינות - לחייך אליו..אם זה בבר - לקום ללכת מולו לשירותים ולחייך כאילו לעצמך אבל בעצם אליו.. שיראה אותך...
אני לא ממליצה לך ממש להתנהל כמו גבר ללכת לנהל איתו שיחה ולבקש טלפון ...

בהצלחה לך

ולמה לא?

אישה לא פחותה מגבר בשום דבר. גם לה מותר ליצור קשר כשהיא רוצה. אני לא מוצא כל סיבה להגביל אותה מלבוא לפתח אתו שיחה.

2461

New member
כל ה״X" בחורים שמתחילים איתך מכוערים?

אז אולי כדי שתרשי מהעץ ותתני הזדמנויות גם לגברים שהם לא בראד פיט אחרת תמשיכי להישאר לבד...

בהצלחה

למעלה