היי

purelove21

New member
היי

אני רוצה לשתף אתכם במשהו, כוחה של אהבה שלפעמים לא מעריכים אותה אני בחור די גדול ולמורות הרבה קשרים שבהם הייתי בחיי, לא באמת הגעתי למצב שבו אני מוכן לתת את כל כולי בשביל מישהי. אני בחור חילוני, בחור רגיל. אני עובד בפארק שעשועים בארץ. לפני חודשיים הגיעה לפארק בחורה דתייה חרדייה יחד עם חברות שלה לפארק.
חשוב לי להגיד שתמיד נמנעתי לפתח שיחות יתר עם אנשים בקהל. למזלי, באותו היום החלטתי לחרוג ממנהגי. נשברתי והתחלתי לדבר איתה. כל פעם שהיא הייתה עומדת בתור הייתי מסתכל עליה. כל פעם שהיא הייתה קרובה, היינו מדברים, וצוחקים. היא הייתה ממש ביישנית. זהב טהור. בסוף היום כשהיא אמרה לי להתראות, היא לקחה את ליבי איתה. ידעתי שעשיתי טעות שנקשרתי. לא הפסקתי לחשוב עלייה מאותו יום. עקב היותה דתייה לא היה לה פייסבוק והפלאפון שלה היה נראה כמו שנות ה80. בכל מקרה היא דאגה להגיד לי שכלום לא יקרה. אחרי שבועיים, בחנוכה. הייתי באותו המתקן, ובערך כשעה לאחר הפתיחה של השערים ראיתי אותה מרחוק. נפל לי הלב. למורות שיכל להיות שהיא אפילו לא זוכרת אותי. אבל היא חייכה מרחוק. ברגע הזה, עם החיוך הזה, כל מה שהיה סביב נעלם. היא הרגישה את אותם הדברים בשבועיים האחרונים. היא לא הבינה מה זה. חודש שלם דיברנו ודיברנו. פעם ראשונה בחיי, ואף בלי לגעת בבחורה, הייתי משתגע רק מלשמוע את הקול שלה. הייתי שמח, שרתי כל היום. הרגשתי את ההרגשה הנפלאה הזאת מבפנים כל הזמן. היא בקושי דיברה. היא הייתה לחוצה הרבה. הלחץ הוציא
ממנה את הצחוק הכי יפה בעולם. אני התאהבתי והייתי מוכן לעשות הכל כדי שזה לא ייפסק. פעם ראשונה בחיי, הרגשתי חי. לצערי, כשהמשפחה שלה גילתה את העניין. היה שבוע של מריבות ואיומים שבסופן ניתקו אותה ממני. למה? כי אני לא דתי או חרדי או משהו? לקחו לה את הפלאפון, ולהוסיף את זה שהיא גרה 200 קילומטר מרחק ממני ניתק אותי ממנה לגמרי. אם יראו אותי לידה לא יהיה טוב.. כאילו שביצעתי פשע. למה להתנגד למשהו טהור שנוצר ככה. קשר שלא מדבר על שום אינטרס. רק על אושר. מעולם לא הרגשתי כל כך רע. אני מפחד לעשות משהו, כדי שהיא לא תיפגע יותר ממה שהיא נפגעה. קשה לי. אף בכיתי, לראשונה, מאז שההורים שלי עשו את סצנת הגירושין. אני עובר ימים שחורים כל יום כי אני לא שם איתה, אני לא יודע איך היא מרגישה, אם היא בסדר או לא. הכל מעורפל. סיבה לחיות? התחילה כשהכרתי אותה. והתנפצה לי בפרצוף. אני לא ויתרתי. אבל אני מחפש דרך. דרך להראות שבחיים לא צריך להיות שום קשר לדתות צבעים וסוגי אנשים שזה קשור לאהבה בין אנשים. זה הדבר הכי טהור שיש. המלחמה שלי רק התחילה, מלחמה כדי לחיות שוב. אני אוהב אותך קסם 3>

איזה כינוי יפה יש לך.

זה רק אחד מאינסוף סיפורים שלצערנו לא יוצאים לפועל .

למשפחה יש משקל מאד משמעותי בעדה הדתית , ולרוב אם המשפחה מחליטה משהו - מעטות הפעמים בהן באמת אחד מבני הזוג יילך כנגד.

אני מצטערת לקרוא שאתה מרגיש כמו חלום שהתנפץ, אבל שמחה גם שלראשונה הרגשת מהי אהבה, מהו אותו רגש, אושר, חיוך..

וגם אם האהבה הזו לא יצאה לפועל, הבאה שתהיה, תהיה מדהימה לא פחות .

purelove21

New member
תודה על המענה

אכן אכן הכל נכון. אך על האהבה הזאת אני לא היה מוכן לוותר הפעם. אני אמצא את הדרך.

נחישות היא דבר חשוב, אבל אל תשכח שיש שני צדדים למטבע...
עם כל הרצון והכח שלך, היא צריכה לתת גם מהצד שלה, כדי שקשר כלשהו, בעיקר קשרים פחות קלים, יצאו אל הפועל.

אתה מאוהב, עוד לא בשלב של לאהוב, ואתה מסונוור

מצד אחד- הלוואי על כולנו! פעמיים ביום כולל שבתות וחגים.

מצד שני- זאת המשפחה שלה, ואלו החיים שלה, עד לרגע שפגשה
אותך. בתנ"ך אחד הציטוטים אם לא ה... "ועל כן יעזוב איש
את אביו ואת אימו וידבק אל אשתו ויהיו בשר אחד" (אל תהרגו אותי
על טעות בניסוח, זה מהזכרון). אבל! לא כתוב כלום
לגבי מה הסיבה שאישה תעזוב את משפחה מאחור,
וזה מה שאתה מציע והמשפחה שלה מציעים לה בינתיים.
בחירה ב-"או אתה או הם". מה שבטוח, עדיף שתעשה אהבה
ולא מלחמה...

למעלה