היי

ganooov

New member
אז גם אני: ../images/Emo13.gif

הנה הדולי השלימה הראשונה שלי, אני יצרתי הכל חוץ מהבייס - שגם אותו שיניתי. נעשה בפיינט שופ, עבדתי עם שכבות אז היה לי יותר קל, וככה אני גם יכול לעשות בגדים שקופים בהרבה יותר קלות אם בא לי. אגב, אני לעולם לא אלביש את הדוליז שלי בנעליים (סתם כי בא לי). ואם כבר - אני צריך בייסים וןבים של בנים, ראיתי את מה שהעלו לכאן ולא מצא חן בעיני (וגם חיפוש לא ממש הועיל לי), אני אשמח אם תביאו לי. שנה טובה.

הי אני חדשה!!

גם אני רוצה ללמוד לעשות דוליז אבל אני מה זה גרועה... מישהו יודע איפה מלמדים לעשות שיער והצללה טובה? הנה שימלת סטרפלס שעשיתי : תגיבו...

tiptip4u

New member
שמע קובי בכול הכבוד

מה אתה עושה צחוק? אנחנו כולנו כבר זמן מה בעסק, אפילו החדשות פה כבר לומדות בקצב מטריף שמהר מאוד יתיצבו ליד המקצועיות, השימה היא עבודת מקצוען. או לפחות חצי! כפלים, נצנצים, דוגמה מטריפה, דולמייקר מאה אחוז! להראות לך כאן איך נראות הדוליז הראשונות שלנו? ממש לא כאלו. והשיער- בכול דולמייקר תראה כזה, הכי הרבה החלת צבע, אולי גם זה לא! אני לא רוצה לכעוס, אבל לא נעים כשמשקרים לך בפרצוף! באמת שלא...! אז כדי שתחזור בך ותבוא ותלמד פה איך עושים דוליז מהצללה פשוטה ועד מתקדמת, איך עושים כפלים ושאר שטויות. אבל למה לש-ק-ר-??? ימית.

Shusho

New member
ברור לכולן כאן שאתה

משקר. מה לעשות. קובי, תשמע, אם אתה כל כך רוצה לצייר לך דולי, תתחיל מהתחלה. אל תבוא לפורום כאן ותנסה לעבוד עלינו, כי זה פשוט לא ילך לך. אתה פשוט לא מבין כמה זמן אני אישית משקיעה בדוליז. ואני לא משתמשת בדולמייקרים, ולא בחלקי דוליז שלא אני עשיתי. הדבר היחיד שאני משתמשת שהוא לא שלי - הוא הבייסים, שאגב גם אני עשיתי גם, ויצרתי בעצמי. כן, כן, אתה מכיר את המילה ליצור? ל-ב-ד. וחבל שעכשיו לא תוכל להשתתף בפורום, גם אם תרצה. ולמה זה? כי תמיד נזכור אותך כשקרן. זה מה שרצית שיקרה? אני לא בטוחה. אלא אם אתה סתם מסתלבט עלינו, ואין לך מה לעשות פה אז זה מה שאתה עושה. בן אדם - תקלוט: לא משקרים פה. זה פשוט לא הולך... וזה נותן הרגשה מאוד לא נעימה כאן. ואני לא אגרר יותר לויכוח של "שלך-לא שלך", כי ברור לי שזה לא. טוב, אני מרגישה יותר מדי שאני ממלאת את מקום המנהלת (מטיפה מוסר וכו´... בעע.), אז אני אסיים.

The Charmd One

New member
אה הה אה הה../images/Emo45.gif

דבר ראשון מי שלא עשה את השמלה וגם אם היא מדולמייקר לדעתי היא מכוערת..חיחיח הבד שלה נראה מגעיל כזה לנגיעה...טוב אבל זאת רק אני. אזאני מסכימה ב-100% עם כל מה שכבר כתבו פה השער דפנטלי מדולמייקר והשמלה- שיהיה ובאמת למה אתה סתם שם? מה אתה חושב שנגיד "הו קובי איזו יופי אני מתה עלייך אהובי בוא נתחתן"
למה
למה שאתה תקבל (אם בכלל) קרדיט על עבודת וזיעה של מישהו אחר הא
הא
הא
אני מקווה שתיהיה לך שנה שבה מישהו יגנוב לך משהו ותרגיש אותו הדבר כי פה הקטע זה לעשות וליצור הכל לבד לבד מילא אם היית שם ואומר שזה מדולמייקר שיהיה אבל ככה

למעלה