היי,

היי,

כתבתי כאן על השיער שלי.
יבש עם גוונים בלונדינים, שבור ונראה לא טוב..
ממש לא מחמיא לי שיער קצר יחסית או גלי ונפוח וחצי מתולתל כמו שיש לי כיום ולכן אני נעזרת במחליק, פעם פעמיים בשבוע רק לסדר אותו..
אני נורא רוצה להאריך את השיער ושיהיה חלק ועם הגוונים זה לא מתאפשר לי כי הוא פשוט כבר הרוס..

אני שוקלת לצבוע לגוון של דבש בהיר (פחות אחוזי חמצן?) להפסיק עם המחליק ולעשות אולי פן פעם בשבוע..
האם זה ייתן לי תוצאה יותר טובה?

על פי ההודעה שלך

השיער שלך מזכיר מאוד את שלי. אם את אוהבת את הגון הבהיר אבל רוצה שהוא יראה בהיר יותר תעשי שטיפה ועל זה גוונים וזה יתן לשיער מראה בהיר יותר. את יכולה לקבל את המראה החלק יותר עם החלקת קרטין שמבריאה אותו, מורידה את הנפח ומתאימה לאנשים בעלי גוונים. השוני בין החלקת קרטין לבין החלקה רגילה שזה לא החלקה תמידית זה נשטף מהשיערה לאחר מספר חפיפות אבל למראית העין השיער נראה טיפונת חלק יותר. מקווה שזה עוזר לך.
נ.ב יותר קל לסדר את השיער לאחר החלקת קרטין ופחות מתנפח...

השיער שלי חום בינוני ועם הפסים נראה בלונדיני

לגמרי, ולכן אין לי שום צורך בשטיפה..
רציתי להפסיק עם הגוונים כדי להוריד את רמת החמצן שפחות תפגע בשיער ושלא יהיה הרוס כל כך (בכל זאת,10 שנים של גוונים)..
הבנתי שהחלקת קרטין היא בכלל מסרטנת וגם היא לא מתאימה לאנשים עם גוונים.

לא ממה שאני הבנתי

ההחלקה הזאת הרבה פחות קשה לשיער של אנשים מאשר החלקות אחרות. זה בכלל ציפוי על השיער יותר מהחלקה. זה רק נחשב להחלקה בגלל שעוברים עם מחליק בסוף אבל זה לא נועד להחליק את השיער באופן כללי רק לשקם אותו

למעלה