היי:)

prettyandnice

New member
היי:)

אני בחור בגיל 29 שעוד לא התנסה יותר מידי, אני ממש סקרן אבל מפחד לממש רעיונות עם מישהו אקראי. מה עושים? הייתם במצב כמו שלי?

Kutaly

New member
ברוך הבא.

תרצה אולי לחלוק מה מסקרן/מפחיד?
או שאולי קודם תציג את עצמך, מי אתה, מאיפה באת אלינו ואיזו בשורה אתה מביא איתך?

Apikachu L

New member
הייתי בסוג של מצב כמו שלך

אם זה המצב אתה בהחלט לא חייב לממש אותם עם אנשים אקראיים אלא באופן מוקפד עם אנשים כאשר שניכם מוכנים ויודעים לקראת מה אתם הולכים. אבל יש גם אלו שמעדיפים אקראיות, רק שזו לא הדרך היחידה.
בהצלחה

העיקר שתהיה מאושר

שלום בחור טוב,

הודעתך קצרה ולכן קשה קצת לייעץ. אני מבין שאתה רוצה זוגיות, ומאחל לך אהבה ואושר! אתה גם רוצה לדעת אם אתה מבקש יותר מדי, ונדמה לי שאתה שואל : האם אני מגביל את עצמי בחיפוש אם אני בורר רק ביסקסואליות. מצד אחד, רק אתה יכול לדעת מה ומי נכון לך, גם אם זה מצמצם את הטווח. גם אחרים מגבילים את החיפוש שלהם מבחינות כמו גיל, מראה ועוד. בהחלט לא מן הנמנע גם שתמצא ביסקסואלית ותקים איתה זוגיות נהדרת. מצד שני, לפעמים אנחנו מפספסים אנשים נהדרים שלא עונים בדיוק לאידאל שקבענו, וחבל.

לא ציינת מדוע חשוב לך לצאת עם ביסקסואלית. למה לא עם סטרייטית? או עם בחור טוב כמוך? :) יכול להיות שאתה חושב שבחורה כזו תבין את המורכבות של החוויה הדו מינית, כולל הקשיים ויהיה לכם יותר קבלה הדדית ומכנה משותף. דו-מיניות היא חוויה ייחודית, ולעיתים דו-מיניים מרגישים לא מובנים גם ע"י הומואים, לסביות או טרנסג'נדר. ובכל זאת, כמו שנאמר פה, יכול להיות שתוכל לשתף גם את מי שלא דו-מיני בחוויות שלך, ואולי הוא או היא גם ילמדו להבין. אולי אתה חושב ששני ביסקסואלים יוכלו ליצור דפוס זוגי ייחודי, רומנטית או מינית. האמת, קשה (ומסקרן) לדעת מה הסיבה שלך.

בכל מקרה, אם תרצה לפגוש ביסקסואלית, אז מלבד ההצעות שניתנו לך , הרשה לי להציע לך גם לנסות את קבוצת הביסקסואלים במרכז הגאה בתל אביב. בטלפון 03-5252896 תוכל לקבל עוד מידע על הקבוצה. בנוסף, אם תרצה לשתף בשיקולים שלך ולבחון אפשרויות של היכרות (את מי להכיר ואיפה), או לדבר על זוגיות ועניינים נוספים, אתה מוזמן להתקשר אלינו ל"יש עם מי לדבר", ונשמח להקשיב ולחשוב איתך. הטלפון הוא 03-6205591 ואנחנו כאן כל יום א'-ה' בשעות 19:30 -22:30 .

מאחל לך כל טוב, באשר תבחר,

אני יודע שרבים ורבות שם ירצו לאהוב בחור טוב,

עמיר
"יש עם מי לדבר"
קו הקשב והמידע של הקהילה הגאה

למעלה