marioForever
New member
היי
היי,
טוב אז אני עובר על הלוחות בפייסבוק וגם על יד 2...
אבל זה כל כך מטורף ... אני בעיקרון מחפש דירה עם שותפים לגור בצפון הישן של תל אביב
איזור וייצמן פנקס יהודה מכבי אבן גבירול...
כל פעם שאני הולך לראות דירות שותפים .. אני מרגיש כאילו אני בראיון עבודה עם דרישות מטורפות..
שואלים אותי במה אני עובד, מתי אני חוזר הביתה, אם אני מתכוון להביא בחורות, אם אני יודע לבשל, כמה אני מרוויח, אם גרתי לבד...
זה מעייף.. ואז בסוף אומרים לי תודה נחזור אליך.. עד עכשיו אף אחד לא חזר..
אני פשוט מחפש שותפה או שותף לאיזור הזה.. זה לא כזההה קשה..
אני רוצה לעבור בנובמבר... אמצע , סוף נובמבר אולי תחילת דצמבר...
פשוט שותפה או שותף שיוכלו לסבול את זה שאני מנגן בפסנתר (אל תדאגו יש אוזניות.. זה אלקטרוני) ... אני מאוד אוהב משחקי מחשב...
האמת.. פשוט תדמיינו מה שחנון אוהב.. וזה די מסכם אותי..
ואני עובד כל יום מ9 עד 6 בערך .. ויהיה בבית איזור 7 ...
אם יש מישהו שמחפש שותף לאיזור הזה... אני אשמח.
או אפילו אם מישהו מכיר דירה להשכרה לבד עד איזור של 3000 ... דירה קטנה אני לא צריך יותר.. אני גם אשמח לשמוע.
אני בן 28. ופשוט חייב לצאת מהבית...
היי,
טוב אז אני עובר על הלוחות בפייסבוק וגם על יד 2...
אבל זה כל כך מטורף ... אני בעיקרון מחפש דירה עם שותפים לגור בצפון הישן של תל אביב
איזור וייצמן פנקס יהודה מכבי אבן גבירול...
כל פעם שאני הולך לראות דירות שותפים .. אני מרגיש כאילו אני בראיון עבודה עם דרישות מטורפות..
שואלים אותי במה אני עובד, מתי אני חוזר הביתה, אם אני מתכוון להביא בחורות, אם אני יודע לבשל, כמה אני מרוויח, אם גרתי לבד...
זה מעייף.. ואז בסוף אומרים לי תודה נחזור אליך.. עד עכשיו אף אחד לא חזר..
אני פשוט מחפש שותפה או שותף לאיזור הזה.. זה לא כזההה קשה..
אני רוצה לעבור בנובמבר... אמצע , סוף נובמבר אולי תחילת דצמבר...
פשוט שותפה או שותף שיוכלו לסבול את זה שאני מנגן בפסנתר (אל תדאגו יש אוזניות.. זה אלקטרוני) ... אני מאוד אוהב משחקי מחשב...
האמת.. פשוט תדמיינו מה שחנון אוהב.. וזה די מסכם אותי..
ואני עובד כל יום מ9 עד 6 בערך .. ויהיה בבית איזור 7 ...
אם יש מישהו שמחפש שותף לאיזור הזה... אני אשמח.
או אפילו אם מישהו מכיר דירה להשכרה לבד עד איזור של 3000 ... דירה קטנה אני לא צריך יותר.. אני גם אשמח לשמוע.
אני בן 28. ופשוט חייב לצאת מהבית...