היי

Mבולבלת

New member
היי

אני כבר לא יודעת למי לפנות.. אני מקווה שהגעתי למקום הנכון...
אני בת 22. אני עדיין בתולה ובחיים לא היה לי קשר רציני עם אף אחד, רק כמה פעמים שהתנשקתי וקצת נגיעות עם 3-4 גברים בחיים שלי.
בכל פעם הם כמובן רצו יותר, אבל אני כל הזמן עצרתי את זה. תמיד התירוץ שלי היה ש"אני עדיין לא מוכנה לזה", אבל זה היה שקר.
זה לא שלא נהניתי להתנשק איתם, אבל תמיד המחשבה על לשכב איתם נראתה לי מוזר.
תמיד הייתה לי איזשהי משיכה לנשים אבל הדחקתי אותה. בזמן האחרון אני לא כל כך מצליחה להדחיק את זה יותר...
זה בערך הדבר היחיד שאני מצליחה לחשוב עליו בתקופה האחרונה... אני יודעת שאני חייבת לנסות כדי לדעת בוודאות אם
אני באמת נמשכת לנשים או לא, אבל אני לא יודעת מאיפה להתחיל...
הצעות, מישהי?...

אור

טוב שהחלטת לנסות..

כי להדחיק זה נוראי, וככל שתדחיקי יותר ככה הרגש והסקרנות יתעורר יותר ויותר..
אני חושבת שכמעט כל אחת היתה במצב שלך, של ההתחלה הזאת שאת קולטת שאת צריכה להבין ולנסות כדי להיות בטוחה או לפחות להבין מה רוצה ולמי את נמשכת יותר..
אני אישית בהתחלה שלי הכרתי מישהי כאן בפורום, אז אני חושבת שהגעת למקום הנכון..
מעבר לזה יש פאבים ומסיבות של הקהילה שם גם את יכולה להכיר ולהתחכך עם בנות.

היי גם לך...

אני מכירה את התחושה הזו...
גם אנ הייתי בת 24 עם כל הדילמות שאת נמצאת בהם עכשיו, גם אני "השתעשעתי" עם גברים אבל אף פעם הם לא היו מעניינים בעיניי, סתם הלכתי עם העדר להרגיש שאני "נורמלית"

בגיל 24 שאפילו לא חשבתי על עולם הנשים הכרתי אישה בצ'ט ושם התחלתי לחיות, להרגיש, לראות עולם
שם ידעתי מה זאת אהבה....

אז לומר "כן תנסי" זה לא תשובה.

אני חושבת שלהיות לראשונה עם אישה זה מעבר להתנסות זו חוויה שתשנה חיים (לפחות כך לי זה היה), תביני עומק אמיתי, תביני מגע, תביני מה זאת אהבת אישה. אל תשליכי את עצמך על סתם מישהי חולפת על הדרך כדי "לגלות" תחווי אישה בכל מובן המילה... אל תתפשרי על התנסות סתמית.

כן יצאת קצת דביקה.. כזו אני =\

noga ke

New member

למעלה